Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brawl Busters - bejelentés

Érkezik egy újabb ingyenesen játszható akciójáték.

2011.05.11. 16:38 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Rock Hippo és a Weezor szárnyai alatt, a SkeinGlobe boszorkánykonyhájában egy ingyenesen játszható, kompetitív akciójáték készül. Az eddig Project Plan B kódnéven futó program a hivatalos bejelentés alkalmából elnyerte végleges címét, ami a Brawl Busters lesz.
A játék egy harmadik személyű nézetből nyomható, gyors, pörgős akciójáték lesz, melyet játszhatunk haverokkal karöltve co-op módban, vagy akár ellenük is. A fejlesztők újszerű, nagyon könnyen elsajátítható irányítást ígérnek a játékhoz, ami jó hír a casual játékosok számára is.
A játékosok öt karakter közül választhatnak - Slugger, Firefighter, Rocker, Boxer, Blitzer -, melyek az alant található videóból láthatóan is jól elkülönülnek egymástól, játékstílus tekintetében. A fejlesztők azt is ígérik, hogy a játékos elég behatóan a saját szájízének megfelelően állítgathatja karakterét, megváltoztatva a nemét, testalkatát, ruházatát, no meg természetesen a fegyverzet upgradeket is. Ezen kívül egyelőre hét pályát terveznek a készítők, ami talán kevésnek hathat, de azt számításba véve, hogy egy online játékról van szó, ez reményeink szerint nem sokáig marad így.
Megjelenésről egyelőre nincs szó, azonban akinek felkeltette érdeklődését a játék, a hivatalos honlapon regisztrálhat a zárt béta tesztre, hogy minél előbb belevethesse magát ebbe a furcsa világba. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.