Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

George Michael - újra Budapesten

A Sportarénában lép színpadra a világhírű brit énekes.

2011.05.12. 18:11 | szerző: rootshaper | kategória: Zene

George Michael 2008 óta nem járt Európában turnézni, a 25Live koncertsorozat végeztével. Most azonban egy igazán nagy durranással akarja elkápráztatni rajongóit, ugyanis az ő munkásságában példa nélküli koncertsorozattal készül.
A turné a Symphonica névre hallgat, melyből kikövetkeztethető, hogy nagyzenekari kísérettel fogja majd szórakoztatni a közönséget. Ami viszont a turné nevéből nem derülhet ki, az az, hogy nem csak a közel 30 éves pályafutásának dalaiból válogatja össze koncertjének repertoárját, hanem más kedvenc előadóitól is hallhatunk majd dalokat. Minden egyes dalt teljesen újrahangszereltek, ezzel egy teljesen új irányzatot nyitva meg a művész karrierjében.
A különleges koncertsorozat egy részéhez különleges helyszínek is járnak. Olyan előadótermekben fog fellépni néhány országban - Svájcban, Belgiumban, Francia-, Olasz-, Német- és Írországban valamint az Egyesült Királyságban - ahol eddig még soha nem tette. A koncertsorozatot augusztusban egy prágai előadás nyitja, melynek az Állami Operaház ad helyet. Ezen kívül még helyszínt szolgáltat a londoni Királyi Opera és a párizsi Garnier Palais is.
Hazánkban a Budapest Sportarénában lép majd színpadra az előadó, szeptember 19-én.
Jegyeket elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai válthatnak, május 13. és 15. között George Michael hivatalos honlapján, május 17-én 10 órától viszont már mindenki számára kaphatóak lesznek a jegyek a Ticketpro országos hálózatán keresztül, valamint a www.livenation.hu oldalon is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.