Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lucius – horror kalandjáték érkezik

Év végén jelenik meg a Lace Mamba Global új kalandjátéka.

2011.05.14. 12:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Lace Mamba Global sajtóközleményben jelentette be, hogy későbbre halasztotta új kalandjátéka, a Lucius megjelenését. Pontos dátumot nem közöltek, csupán annyi biztos, hogy valamikor az utolsó negyedévben érkezik.
A horror kalandjátékot a Shiver Games fejleszti, és a kritikusok körében már a fejlesztés korai szakaszában is komoly elismeréseket szerzett.
A történet főszereplője Lucius, aki 1966-ban látta meg a napvilágot egy tehetős család gyermekeként, de akkor még senki sem sejtette, hogy bármiben is különbözni fog a többi gyerektől. Gyermekéveit luxus körülmények között töltötte, kívánságait cselédek és tanítók hada leste. Hat éves korában azonban rémálmok kezdik gyötörni, melyekből megérti, ő valójában az ördög gyermeke. Ettől kezdve csak a gonosz parancsait követi, hogy segítse annak újbóli eljövetelét.
A játékos ezúttal egy velejéig romlott ember bőrébe bújhat, akinek első feladata saját családjának lemészárlása. Ebben különleges képességei lesznek Lucius segítségére, melyek minden áldozata után egyre erősebbek lesznek. Igazi vérfürdőre számíthatunk majd, mely során telekinézissel és mások akaratának irányításával okozhatunk majd kisebb-nagyobb baleseteket.
"A fejlesztők a Shiver Gamesnél egy valóban egyedi projekten dolgoznak. Már régóta várunk egy olyan kalandjátékra, melyben a gonosz szemén át láthatjuk a világot. A várakozás, ami megelőzi a játékot a fejlesztés ilyen korai szakaszában, lenyűgöző. Szeretnénk a fejlesztőknek annyi időt adni, amennyire szükségük, ezért toltuk el a megjelenést az év végére."- magyarázta Jason Codd, a Lace Mamba Global munkatársa.
Érdekes koncepcióval készül a finn Shiver Games, a megjelenésre azonban még várnunk kell. ■

Lucius
A legutóbbi Lucius cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!