Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire – már csak pár nap a megjelenésig

Már megjelent az első teszt a játékról, ami ötből öt csillaggal értékelte.

2011.05.15. 17:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games legújabb siker várományos alkotása, az L.A. Noire, május 20-án landol a boltok polcain. A közelgő megjelenés alkalmából megjelent az első leírás is a játékról a Guardian oldalán, mely öt pontból öttel értékelte a tapasztaltakat.
A tesztet azóta levették az oldalról, ám a szemfüles olvasók így is számos érdekességet megosztottak már a világhálóval.
„Két akta között bepillantást kapunk Phelps háborús emlékeibe Japánról, vagy a hétköznapi életébe, majd ezek a kitekintések szépen visszavezetnek minket a fő történeti szálba.” – áll a Guardian írásában.
A tesztben szót ejtenek az irányításról is, mely olyan egyszerű, hogy még a kezdő játékosok is percek alatt elsajátíthatják, ugyanakkor a tapasztaltabb játékosok hiányolhatják belőle a precizitást. Az egyetlen hiba, amit felróttak a játéknak, szintén ide kötődik, ugyanis a célzó rendszer is túlságosan meg lett könnyítve.
A játékmenetről szólva kiemelték, hogy a nyomozós részek, az akciójelenetek, az autós üldözések és menekülések, az ügyességi részek, a rejtvények megoldása, vagy éppen a tűzharcok remekül váltogatják egymást.
Érdekesség, hogy a Guardian értékelése mellett megjelentek olyan híresztelések is, melyek más 10/10-es tesztekről szóltak, de ezek mind kacsának bizonyultak. ■

L.A. Noire (PS3)
A legutóbbi L.A. Noire (PS3) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.