Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brink - az első DLC ingyen

A Bethesda ezzel próbál majd kedveskedni.

2011.05.15. 23:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kicsit kemény volt az indulása az új, csapatalapú lövöldének, a Brinknek. Minden platformon hibák árnyékolták az indulást, ezért a Bethesda úgy döntött, hogy az első DLC-t ingyen fogja passzolni a Brink tulajdonosoknak. Ez meglehetősen nagylelkű ajánlat is lehet, mert a Crysis 2 kedden megjelenő map packjával szemben ez a DLC elvileg tartalmazni fog új tartalmat is pár már előzőleg is látott pályán kívül. Ez a tartalom egyelőre a távoli homályba vész, de júniusban - vagy még előtte - úgyis minden kiderül.
Ez alatt természetesen folynak a munkálatok annak érdekében, hogy a játék elérje azt a színvonalat, amit egy tisztességes béta tesztelés és bugjavítás után kellett volna, még a megjelenés előtt. Egy új konfigurációs beállítás már landolt is a 360 felhasználóknak, mely azt akadályozza meg, hogy a hosztokon túl nagy legyen a terhelés. Ez úgy működik, hogy egyszerre csak nyolc emberi játékos játszhat egyszerre a matchmaking rendszeren keresztül. Természetesen azok számára, akik sávszélesség milliomosok, használhatják a 8v8 módot is, freeplay esetén a "Big Teams" opcióval, vagy privát meccs indításával.
Egy tapasz már PC-re is megjelent, mely a Steam-en keresztül el is érhető a változtatásokat tartalmazó naplóval egyetemben; ezeket a változtatásokat pedig előbb, vagy utóbb a PS3 és 360 játékosok is meg fogják kapni egy teljes értékű patch formájában. ■

Brink
A legutóbbi Brink cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.