Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brink - az első DLC ingyen

A Bethesda ezzel próbál majd kedveskedni.

2011.05.15. 23:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kicsit kemény volt az indulása az új, csapatalapú lövöldének, a Brinknek. Minden platformon hibák árnyékolták az indulást, ezért a Bethesda úgy döntött, hogy az első DLC-t ingyen fogja passzolni a Brink tulajdonosoknak. Ez meglehetősen nagylelkű ajánlat is lehet, mert a Crysis 2 kedden megjelenő map packjával szemben ez a DLC elvileg tartalmazni fog új tartalmat is pár már előzőleg is látott pályán kívül. Ez a tartalom egyelőre a távoli homályba vész, de júniusban - vagy még előtte - úgyis minden kiderül.
Ez alatt természetesen folynak a munkálatok annak érdekében, hogy a játék elérje azt a színvonalat, amit egy tisztességes béta tesztelés és bugjavítás után kellett volna, még a megjelenés előtt. Egy új konfigurációs beállítás már landolt is a 360 felhasználóknak, mely azt akadályozza meg, hogy a hosztokon túl nagy legyen a terhelés. Ez úgy működik, hogy egyszerre csak nyolc emberi játékos játszhat egyszerre a matchmaking rendszeren keresztül. Természetesen azok számára, akik sávszélesség milliomosok, használhatják a 8v8 módot is, freeplay esetén a "Big Teams" opcióval, vagy privát meccs indításával.
Egy tapasz már PC-re is megjelent, mely a Steam-en keresztül el is érhető a változtatásokat tartalmazó naplóval egyetemben; ezeket a változtatásokat pedig előbb, vagy utóbb a PS3 és 360 játékosok is meg fogják kapni egy teljes értékű patch formájában. ■

Brink
A legutóbbi Brink cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.