25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mass Effect 3 - mélyebb kapcsolatok

További lehetőségekkel bővíti a BioWare űr-eposzát.

Írta: rootshaper 11 hozzászólás

Shepard parancsnok számára még az előzőeknél is több lehetőség áll majd rendelkezésére ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljön a csapata tagjaival és más karakterekkel szerte a galaxisban - ez állt a BioWare nemrégiben megjelent tájékoztatójában. Ebből a leginkább szembetűnő bővítés az azonos nemű kapcsolatok bevezetése. Bizony, akár homoszexuális karaktert is játszhatunk majd a Mass Effect harmadik felvonásában. Az meg majd kiderül, hogy a Reaper invázió mellett hogyan lesz idő, meg lehetőség "összemelegedni" a csapattal.
Viszont azok számára is szolgálhatunk jó hírekkel, akik inkább a hagyományos szerepjátékos felfogást követik és nem arra mennek elsődlegesen, hogy Shepardot összehozzák valamelyik földönkívüli létformával. Számukra kedvező lehet az a hír, hogy sokkal több hétköznapi baráti viszonyt ápoló jelenet is kerül majd a forgatókönyvbe. Ilyen volt például a második részben, mikor Shepard ivott egyet Doktor Chakwasszal.
A játék majd valamikor a következő év első negyedében fog a boltokba robbanni, egyből az összes nagyobb platformra - PC-re, 360-ra és PS3-ra. A csúszást pedig a kiadó azzal magyarázta, hogy ezt a részt akarják a legütősebbnek, így kénytelenek még jó pár hónapot eltölteni a programozással és egyéb hasznos tevékenységekkel.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Mass Effect 3

Platform:

Fejlesztő: BioWare

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2012. március 9. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Petera
Petera [10]
Nos, nem értem a viszolygást, és az újdonságot sem. Az első részben női főszereplőt választottam és persze vele vittem végig a második részt is. Liarával jöttem össze, jó kis összesimulást produkáltak. Így nézve mindjárt idegennel is össze lehetett hozni Sephardot és habár, ha emlékezetem nem csal, Liara fajának nincs neme - tehát nics leszbikusságról szó -, azért emberi szemmel női teste van. És jó látvány volt a két karcsú test összefonódása. A Shadow Broker kiegészítő küldetésben is a női Sephardot siratta meg Liara...
Szóval olyannyira nem is újság az újság - szerintem.
Drukala
Drukala [559]
Érdekes lesz megfigyelni, hogy ez a trend mennyire fog elterjedni a játékok világában úgy általánosságban. Engem különösebben nem zavar, de remélem hogy tényleg javítanak kicsit a társakkal való jeleneteken. Az első és a második részben is minden küldetés után végigkocogtam a hajón, hogy elbeszélgessek a karakterekkel, de Garrussal összesen egyszer lehetett beszélni aztán elkezdett kalibrálni...kíváncsi vagyok, hogy már befejezte-e. Olvastam egyébként javaslatot, hogy tegyenek az utolsó epizódba házassági lehetőséget. Jack menyasszonyi ruhában? Az kemény lehet...

Kifejezetten örülök, hogy kitolták a megjelenési időt. Az első rész után úgy voltam, hogy ezt nem lehet überelni, aztán jött, látott és tarolt a második rész. Nehezen hiszem, hogy überelni lehet...de reménykedek ;-)
Kristályszív
Kristályszív [25]
Ömm, tudtommal a ME1-ben is lehetett hominak lenni, nem? Más kérdés, hogy a szexjelenetkor Kaidannek is női teste volt... :D (Mielőtt valaki meggyanúsít, én heteróval nyomattam. :) )
Gerry
Gerry [8081]
(|:-{
Sir Spike
Sir Spike [484]
Ha Tali-ról lekerül a maszk és kiderül, hogy egy szakállas fószer, egy megkergült hangképzővel, akkor falnak megyek! :-|
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (11 db)