Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham City - hosszú játékidő

Legalább 40 óra kell a teljes végigjátszáshoz.

2011.05.19. 08:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rocksteady új játéka, a Batman: Arkham City a kirobbanóan nagy sikert aratott Batman: Arkham Asylum egyenes folytatása lesz, és a fejlesztők célja, hogy mindenből többet, szebbet és jobbat nyújtsanak mint az első játék esetén.
Így lesz ez a játékidővel is, ugyanis csak a fő történeti szál végigjátszásához legalább 25 órára lesz szükségünk. Ehhez jönnek még a mellékküldetések, melyek tovább 15 órát vesznek majd igénybe, így a teljes végigjátszás legalább 40 óra játékidőt kínál majd. A fejlesztők szerint csakis a játékoson múlik majd, hogyan viszonyul a játék világához, nem lehet majd rosszul időzíteni.
"A Batman: Arkham City mellékküldetései remek például szolgálnak. Több mint 15 órányi történetünk van, ami nem kapcsolódik a fő cselekményhez." - áll Sefton Hill, a játék rendezőjének nyilatkozatában - "Egyedül a játékoson múlik majd, hogy mikor szán időt ezekre, nem lesz behatárolva, mikor mit tehet. Egyetlen más médium sem tudja ennyire rugalmasan bevonni a nézőt a történésekbe. Az elbeszélő jellegből adódóan a játékok sokkal inkább hasonlítanak egy TV sorozathoz mint egy egész estét filmhez. Van 15 órányi epizódunk, melyek mindegyikének magával ragadó története van. Rengeteg tervezésre volt szükségünk ahhoz, hogy a történet minden egyes órája megfelelően kapcsolódjon a többihez úgy, hogy az folyamatosan vigye előre a cselekményt. A játékosok bármikor folytathatják a történetet és mindig tudni fogják, hol tartanak."
Arkham City teljes területe az első perctől fogva szabadon bejárható lesz, így bőven lesz mivel töltenünk ezt a 15 órát, mely csupán kiegészíti a fő történeti szál 25 órás játékidejét.
"Több mint 25 órát vesz igénybe, hogy végigjátsszuk a Batman: Arkham City történetét. Ahhoz, hogy a játékost mindvégig lekössük, nem csak a karaktereknek és a cselekménynek kell folyamatosan változnia, de a játékmenetnek is." - magyarázta a Rocksteady munkatársa.
A játék október 21-én jelenik meg Európában PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.