Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Túlmelegedik a Playstation 3 az új firmwaretől?

Elsősorban a régebbi modelleket érintheti a hiba.

2011.05.19. 10:34 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Rájár a rúd a Sonyra mostanában. Nem elég, hogy közel egy hónapig szüneteltetnie kellett a Playstation Networköt egy hackertámadás miatt, most újabb gondok adódtak a konzol körül.
A legújabb, 3.61-es firmware frissítés - amit kifejezetten a PS Networköt ért támadás miatt adtak ki - komoly gondokat okoz a régi, Fat készülékek között. A felhasználók túlmelegedésről és véletlenszerű leállásról számoltak be, mikor a Rockstar Games új játékát, az L.A. Noire-t futtatták.
"Több jelentést is kaptunk, melyek arról számoltak be, hogy a játékosok túlmelegedést, vagy három sípolás utáni leállást tapasztaltak, mikor az L.A. Noire-t futtatták. Ez elsősorban a 60 és 80 GB-os Fat készülékeket érinti." - áll a Rockstar Games nyilatkozatában - "Az elsődleges jelentések alapján úgy tűnik, hogy a legújabb 3.61-es firmware telepítése okozza a konzol túlmelegedését. Más beszámolók szerint további játékok esetében is előfordult már a jelenség, miszerint a készülék leállt, vagy vörösen kezdett villogni, miután a firmware frissítés megtörtént."
A Rockstar azt javasolja a játékosoknak, hogy aki hasonlót tapasztal, az mielőbb lépjen kapcsolatba a Sonyval. A cég már dolgozik a hiba okainak feltárásán és megszüntetésén.
"Tovább teszteljük az L.A. Noire-t az összes firmware verzión, valamint az összes konzol típuson, hogy mielőbb kiderítsük, mi okozza a hibát és orvosoljuk azt. Mint mindig, azonnal jelezni fogjuk, ha van miről beszámolnunk." - nyilatkozta a Sony az esetre reagálva. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.