Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - értékelések és ingyenes DLC

Napvilágot láttak az első értékelések a szerepjátékról.

2011.05.19. 11:04 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A játék megjelenésével gyakorlatilag egy időben a CD Projekt RED már elérhetővé is tette az első ingyenes DLC-t, a Troll Trouble küldetés személyében. Ahhoz pedig, hogy a játékosok tudják, mivel állnak szemben, összedobtak egy trailert is a DLC-hez.
Már hatalmas sikereket könyvelhet el magának a lengyel fejlesztőcsapat, és ez még csak a kezdet. A legnagyobb online és offline magazinok tesztjei természetesen már megjelentek világszerte és a játék gyakorlatilag egyik kritikus szemében sem ért kevesebbet 80%-nál. Ami azt illeti, elég kemény dolog a vileg minden pontján az emberek kedvére tenni egy játékkal; valahogy mindig mindenhol van valaki, akinek nem tetszik, de egyelőre a The Witcher 2 azt mutatja, hogy ilyen ember nem létezik. A történetvezetés, a döntések súlya, az apróságok, melyekkel meg van tömve a játék, mind olyan dolgok, amiket nagyon igényeltünk, de soha nem kaptunk meg. Persze ígéretek voltak, csak aztán - nem meglepő módon - nem teljesültek... most azonban igen.
Álljon itt még pár magazin értékelése a játékról, azok számára, akik még most is bizonytalanok a vásárlással kapcsolatban:

  • GamesRadar (US) 10/10
  • Joystick (France) 19/20
  • Pelit (Finland) 93/100
  • Game Reactor (Germany) 9/10
  • PC Games (Germany) 88% ■

hozzászólások (7)

Zéta_n1
Zéta_n1 2011.05.19. 18:42
"annyira beleégett a retinádba a Dragon Age 2-vel való hasonlítgatás, hogy mindenhova azt látod? "

Dehogy , csak ha megnézed a hazai vagy külföldi fórumokat a hozzászólások fele ezzel foglalkozik .
rootshaper
rootshaper 2011.05.19. 18:52
valami kézzelfogható, a közelmúltban megjelent alkotáshoz mégis csak mérni kell nemgondolod? nem lóghat minden játék a levegőben, csak mert a másik tábornak fáj, hogy egy kis lengyel csapat keleteurópa szívében odavissza verte a Nagy Bioware-t dregonédzsestül, költségvetésestül, ahogy illik. no meg azért sem szerencsés minden játékot külön entitásként kezelni, mert akkor a pontozásnak sem lenne semmi értelme. minden pontozás azon az alapon nyugszik, hogy valamihez mérjük, és ha már mérjük valamihez, az a valami annyira mégsem lehet szar, szóval nem kell megsértődni. nem a DA2 lett annyira rossz, hanem a Witcher 2 lett ennyire rohadtul jó :)
Zéta_n1
Zéta_n1 2011.05.19. 19:42
Várjunk csak . Te most azt gondolod ,hogy én megpróbálom megvédeni a Dragon Age 2 becsületét ? Ugyan már . Soha nem telepíteném fel a gépemre . Ellenben mindkét The Witcher játék itt csücsül a gépemen.
poori
poori 2011.05.21. 13:05
Honnan lehet letölteni az ingyenes DLC-ket,mi az a promóciós kód és főleg hol lehet azt beszerezni?
zaborszky
zaborszky 2011.05.22. 13:28
A vérének vére résznél a sekrestyébe vezető hídnál a játék nem adja ki a képernyőre az egér /jobb gomb/ szimbólumot. Így nem tudok továbbmenni, mindíg meghalok. Már újra telepítettem a programot, a vírusirtó kikapcsolása mellett. Semmi változás, van valakinek ötlete? kösz
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.