Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed: Revelations - bemutatták a szereplőket

Részletes információk láttak napvilágot a soron következő Assassin's Creed játék szereplőiről.

2011.05.19. 13:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Assassin's Creed: Revelations Ezio történetének befejező epizódja lesz, melyben főhősünk már jócskán ötvenes éveiben jár. A most érkezett hírek a játék fontosabb szereplőit mutatja be, a már ismert karakterek mellett.
Természetesen a legfontosabb két karakter, Ezio és Desmond adott, mellettük ismét felbukkan az első részből ismert Altair is.
A történelmi alakról mintázott Manuel Palaeologos egy politikai befolyással bíró arisztokrata, aki kapcsolatot ápol a bizánci törvénykezéssel mint a templomosokkal. A mi feladatunk lesz kideríteni, valójában melyik fél oldalán áll.
Sofia Sorto egy itáliai emigráns, kis könyvesbolt tulajdonosa Konstantinápolyban, Ezio szerelme. Karakterét Albrecht Dürer Fiatal velencei nő portréja című alkotása alapján formálták meg.
Suleiman herceg az Ottomán birodalom fiatal trónörököse, aki komoly családi viszályba keveredett az örökösödés miatt. Az idősödő Ezio támogatja a fiatal herceget és igyekszik tanácsokkal ellátni az egész játék során.
Yusuf Tazim, Konstantinápoly egyik bérgyilkos mestere, Ezio barátja és egyben riválisa is. Ő mutatja meg Ezionak, hogyan használja a kampós eszközt, ami a játék egyik új fegyvere és egyben közlekedési eszköze is lesz.
Négy új többjátékos karaktert is bemutattak: a Vanguard, egy kozák harcos nő Odesszából, a Guardian, Sennar szultánjának elidegenedett unokatestvére, a Bombardier, egy Ottomán ellen szerveződött felkelő csoport tagja, valamint a Sentinel, egy visszavonult bérgyilkos.
A játék jelen állás szerint még idén megjelenik PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!