Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG Optimus 3D - a böngésző sem marad ki a játékból

A "kiterjesztett valóság" technológiát használó böngésző rengeteg extra információt biztosít majd tulajdonosának.

2011.05.19. 19:17 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az LG a „kiterjesztett valóság” alkalmazás fejlesztőjével, a Wikitude-dal közösen jelentette be az első 3D-y böngészőt, amely az Optimus 3D okostelefonon debütál majd. lesz elérhető.
A „kiterjesztett valóság” (Augmented Reality) egy valós idejű technológia, amely részletes információkat jelenít meg a kijelzőn a felhasználó környezetéről az okostelefonok vagy egyéb eszközök kamerájával történő pásztázáskor (a kamera látómezejében érzékelt objektumok és képek alapján).
A Wikitude 3D böngésző egyedi interakciós lehetőségeket biztosít a felhasználói környezettel. Míg a kétdimenziós AR böngésző csak egymással átfedett objektumok megjelenítésére képes, addig a 3D AR a könnyebb tájékozódás érdekében három dimenzióban jeleníti meg a helyszíneket, terepadottságokat és objektumokat. A böngészővel a felhasználók bővebb információkat tudhatnak meg környezetükről és megnézhetik a kapcsolódó Wikipedia bejegyzéseket, Twitter információkat.
A Wikitude 3D több mint 1000 tartalomszolgáltató információit teszi elérhetővé a felhasználóknak világszerte 100 milliónál is több helyszínről. A böngésző jelenleg 12 nyelvet támogat, további bővítések a közeljövőben várhatók. A felhasználók ingyenesen tölthetik le a Wikitude 3D szoftvert az LG World-ről, az LG alkalmazás-áruházából. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.