Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Guild Wars 2 - A gépész

Új karakterosztályról rántotta le a leplet az ArenaNet.

2011.05.20. 11:38 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Újabb érdekesség került napvilágra az MMO világot megreformálni kívánó Guild Wars 2 kapcsán. Egy új karakterosztályt mutatott be az ArenaNet, név szerint az engineer-t (gépész). Nevéhez hűen gépekkel fog operálni, ráadásul olyan nyalánkságok tartoznak majd a repertoárjába, mint például a lángszóró, vagy az AoE (area of effect, területre ható sebzés) lövegtorony.
De ne rohanjunk ennyire előre, nézzük szépen sorban, hogy miket lepleztek le a képességei közül. Tehát volt szó az ágyúkról: ezeknek több fajtája is lesz, melyek közül az egyik a bizonyos AoE turret, de lesz hétköznapi géppuskás vagy épp gyógyító turret is. Több kit közül is választhatunk majd az engineer-hez; ezek közül például a bombás kit füst-, kábító-, és tűzbombákat ad a repertoárunkhoz, ami jó damage-dealer karakterré teheti mérnökünket.
Ezen kívül még fegyver kiteket is választhatunk majd, melyek az adott fegyverünket cserélik le - meglepő módon - valami egészen másra. Ilyen lehet például a már említett lángszóró, ami egy rövid hatótávolságú, területre ható fegyver, lehetővé téve sok, a közelben tartózkodó ellenség egyszeri likvidálását. Ráadásul a lángszóróhoz is különböző skillek fognak tartozni, mint például az Immolate - az alap lángszóró skill, gyújtogatni lehet vele -, az Air Blast - eltéríthetjük vele a távolsági lövedékeket -, vagy a Backdraft - amivel magunkhoz szívhatjuk ellenségünket, hogy hatókörön belül legyenek.
Az engineer osztály a warrior, a ranger, a necromancer, a guardian és a thief osztályok sorához csatlakozik. Már csak egy vár leleplezésre.
Végül pedig úgy tudjuk, hogy a Guild Wars 2 az év második felében béta státuszba lép, viszont a megjelenés kapcsán csak a már megszokott "when it's done" szlogent kapjuk... talán majd 2012-ben ez megváltozik. ■

Guild Wars 2
A legutóbbi Guild Wars 2 cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.05.20. 12:04
a fórumokon először mindenhol fújoltak az első pár órában, aztán szépen lassan elkezdtek gondolkozni hogy ez nem is olyan rossz. És így is van...a lore megvan hozzá, a charrok gépesedtek amúgy is, miért ne lehetne egy ilyen profession? :)
rootshaper
rootshaper 2011.05.20. 12:05
na ja. nem sokban különbözik mondjuk a wowos huntertől, de ezt elnézzük neki, mert van LÁNGSZÓRÓJA! :D
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.05.20. 15:56
na ja, de a wowos hunter meg nem sokban különbözik legolas és barátaitól...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.