Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bohemia Interactive - E3 lista

Most a cseh fejlesztőcsapat E3-as felhozatalát ismerhetitek meg.

2011.05.21. 15:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már hírt adtunk arról, hogy a Paradox Interactive miket visz ki a Los Angelesben megrendezésre kerülő E3-ra. Most pedig itt a felhozatal, amivel a Bohemia csapata fog mutatkozni.

    • ARMA 3 - Azt hiszem, nem kell bemutatni a sorozatot egyik katonai szimuláció kedvelőnek sem. A hamarosan trilógiává bővülő játéksorozat leginkább félelmetes gépigényéről - és kellemes egyensúlyáról az akció és a taktikázás között - ismeretes.
    • Carrier Command: Gaea Mission - Az 1988-ban megjelent játék felújított és újragondolt változatát készítik most a Bohém srácok, ezzel is ott lesznek az E3-on, ahol reméljük, többet is megtudhatunk majd erről az ígéretes játékról.
    • Take On Helicopters - Nem meglepő módon egy helikopteres játékról van szó, mely teljesen új lapokkal indul a fejlesztő felhozatalában. A fontos fícsörök közül, a teljesség igénye nélkül a fejlesztők olyanokat említenek, mint a sandbox egyjátékos mód, a kampányszerkesztő, valamint a többjátékos lehetőség.

    Minden egyes játékot a hozzá tartozó kreatív igazgató fog majd bemutatni a show keretein belül, egy részüket majd ki is lehet próbálni futás közben. Aki esetleg ellátogat majd a játékvilág egyik legnagyobb eseményére, a Bohemia Interactive-ot a South Hall, Booth #2803 címen keresse. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.