Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - 1.1 patch érkezik

Hamarosan jön az első komolyabb javítás a szerepjátékhoz.

2011.05.21. 15:30 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A lengyel srácok nem tétlenkednek a CD Projekt RED háza táján. Tudják nagyon jól, hogy a játékkal számos probléma merült fel már a megjelenés napján, így hát nincs is vesztegetni való idejük, ha nem akarják, hogy ezek a problémák megbélyegezzék őket. Emlékezzünk vissza, hogy a The Witcher első epizódjával is elég komoly problémák léptek fel, majd a vége az lett a dolognak, hogy egy Enhanced Edition formájában újra megjelentették a játékot.
A fejlesztők a legtöbbet emlegetett hibákat kívánják orvosolni ebben a tapaszban, melyek a billentyűzetkiosztás, az egér invertálása, a hirtelen, megmagyarázhatatlan fagyások és az aktivációs, valamint DLC letöltési hibákat foglalják magukba.
Mindezek mellett a fejlesztők kiadtak egy GYIK-et is, hogy az otthon is orvosolható problémákra mielőbb gyógyírt tudjanak biztosítani. Az aktivációs kód esetenként nehezen értelmezhető; például a nagy 'O' betű összetéveszthető a '0' (nulla) számmal, így ez komoly galibát okozhat, arról nem is beszélve, hogy a nagy 'I' betű pedig a kis 'L'-el téveszthető össze. A fejlesztők azt javasolják, akiknek ilyetén gondjai akadnak, próbálják ki az összes lehetséges variációt.
Azok számára, akiknek CRC hibát mutat a telepítő, azt javasolják, hogy másolják a teljes DVD tartalmat a merevlemezükre és próbálják onnan telepíteni, vagy ha ez nem megy, akkor egy másik gépen telepítsék a játékot és azt másolják vissza saját merevlemezükre.
Azok számára, akiknek a játék a telepítést és aktiválást követően nem akar elindulni, vagy visszadobja őket a launcherbe, a következőt javasolják a RED-nél:
A Catalyst Control Centerben minden beállítást állítsanak a felhasználók program-vezéreltre, továbbá ATI Crossfire kártyák esetében a második GPU-t kapcsolják ki, amíg az AMD ki nem ad egy Witcher 2-höz dedikált meghajtó programot. Ezen kívül még a felbontás szélessége ne legyen nagyobb 1920 pixelnél, és az asztal felbontása egyezzen meg a játékban használt felbontással.
Továbbá high-end GPU-s NVIDIA kártyák esetében a fejlesztők azt javasolják, hogy uninstalláljuk a 3D Vision alkalmazást, kapcsoljuk ki az UberSampling-et a játék konfigurációs menüjében, valamint használjuk a legfrissebb 275.27-es béta drivert kártyánkhoz.
Reméljük, a jövő heti tapasz a legtöbb problémát orvosolni fogja, így a második végigjátszásra már hibátlanul kell mennie a játéknak. ■

hozzászólások (14)

rootshaper
rootshaper 2011.05.21. 18:41
pilótakeksz!!! :DDDDDD
Hype
Hype 2011.05.22. 09:13
Nehézséggel nem cicóztak, eléggé komoly kihívás főleg az elején akár 3-4 embert legyűrni, gondolom azért is hogy legyen értelme mindenféle lötyit kotyvasztani ami segít a harcban, plussz kraftolgatni sem árt. Azt mondjuk kicsit furcsálom hogy bemegyek egy random házba, bent van a tulaj is és a szeme láttán kipakolom a cuccait, és egy szót se szól :-D
Dark Archon
Dark Archon 2011.05.22. 09:40
Akkor működik a magyar verzió mentéseivel is az import? Ha máshogy nem, átnevezve a mentést. Valaki kipróbálta már?
davkar9
davkar9 2011.05.22. 10:13
Nálam gond nélkül látta őket. Az utolsó 3 mentést kínálja fel. Számozva vannak és bár úgy hogy 17, 31, 32, ebből a 17-es a legutolsó idő, események szempontjából. Nálam mondjuk most fel van telepítve az első rész, lehet, hogy ha csak magukban vannak a mentések úgy nem találja őket.
McCl@ne
McCl@ne 2011.05.25. 12:24
Nem early next weekre volt ígérve az a patch? :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.