Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alan Wake: Night Springs bejelentés

A Remedy új Alan Wake játékon dolgozik, de az nem a hivatalos folytatás.

2011.05.22. 18:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Alan Wake hányattatott sorsa végett nem érhette el azt a sikert, amit előzőleg jósoltak neki, és amit voltaképp maximálisan meg is érdemelt volna. A megannyi halasztást és végül az Xbox 360 exkluzivitást okolják az anyagi bukásért, holott mind a kritikusok, mind a játékosok imádták a programot.
Alan Wake története eddig két kiegészítővel bővült és a rajongók azóta is várnak, hogy vajon milyen formában folytatódik a lebilincselően izgalmas kaland.
A Remedy most látta elérkezettnek az időt, hogy lerántsa a leplet a következő Alan Wake játékról, mely a Night Springs címet viseli és állítólag nem az első rész folytatása lesz. A Videogamesblogger oldalán a következőt olvashatjuk:
"A hírek, melyek mostanában jelentek meg az olyan oldalakon mint a XBLAFans.com, arról számolnak be egy kifejezetten megbízható forrásra hivatkozva, hogy már fejlesztik a Night Springset, ami egy teljesen új, letölthető Xbox Live Arcade cím lesz. Az oldal állítólag friss képekkel is rendelkezik, melyeket azonban egyelőre nem tárhatnak a nyilvánosság elé. Emlékeztetnénk, hogy korábban ez az oldal volt az, amely februárban elsőként számolt be a Gotham City Imposters játékról, melyet hivatalosan csak a napokban jelentettek be, így ha akkor igazuk lett, talán most is az lesz."
Amennyiben az állítások igazak, akkor a Remedy egyelőre valóban nem kezdett bele az Alan Wake 2 fejlesztésébe, ám hamarosan konkrét információkkal látnak el minket a Night Springssel kapcsolatban. ■

Alan Wake (Xbox 360)
A legutóbbi Alan Wake (Xbox 360) cikkek, hírek

hozzászólások (3)

rootshaper
rootshaper 2011.05.22. 19:08
"A megannyi halasztást és végül az Xbox 360 exkluzivitást okolják az anyagi bukásért, holott mind a kritikusok, mind a játékosok imádták a programot."

-bezony, és akkor most mondja valaki, hogy "azért éri meg konzolra fejleszteni mert ott meg is veszik a játékot". ha egy ilyen volumenű alkotás nem fogyott, akkor mégis mi?
Creativ3Form
Creativ3Form 2011.05.22. 19:11
Egyetértek, de azért ne felejtsd el, hogy az Alan Wake erősen rétegjáték, és nem talál meg egy akkora közönséget, mint mondjuk a Fifak vagy a Call of Duty részek. De elég csak a lövöldözős játékokat írni. És ez igaz a Heavy Rainre is.
balays82
balays82 2011.05.22. 19:25
"ha egy ilyen volumenű alkotás nem fogyott, akkor mégis mi"

Hosszú lenne felsorolni, azokat a játékokat, amelyek anyagilag nem buktak meg. Nem feltétlenül szerencsés egyetlen játékból kiindulva messzemenő következtetést levonni, mert esetleg köze sem lesz az igazsághoz. Konzolra nagyságrendekkel több játékot adnak el, mint PC-re, ezen vitázni is kár.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.