Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beat Hazard - multiplayer DLC júniusban

Érdekes tartalomfrissítés érkezik a "zenejátékhoz".

2011.05.23. 20:13 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A ritmusjátékok egy új vonulatát indította meg pár éve az Audiosurf, mely azzal mutatott újat, hogy bármilyen audió fájlt fel tudott használni ahhoz, hogy pályát készítsen nekünk, amin aztán a zenére végigverekedhettük magunkat - természetesen ritmusra. Ezeknek a játékoknak a sorát gazdagítja a Cold Beam Beat Hazard-ja is, melyhez most egy többjátékos letölthető tartalomfrissítés érkezik egy hónapon belül.
A jövő hónaptól kezdve - egész pontosan június 27-től - egy baráttal karöltve lövöldözhettek kedvenc számaitokra, ebben a shooter játékban. A DLC a Steam rendszerén keresztül jelenik meg és nem többet, mint 5 dollárt kell majd érte kifizetni. A tartalomfrissítés co-operatív játékmódot és kompetitív multiplayert is tartogat majd. Mivel új pályákat, a szó szoros értelmében nem lehetséges a játékba integrálni, így, hogy a DLC még inkább megérje az árát, a fejlesztők más lehetőségekkel bővítik programjukat. Ezek közé tartozik az új perk rendszer, egy csomó új powerup, bossok és ellenségek.
Az év folyamán egy PS3 verzió is megjelenik majd a Beat Hazard-ból, a tulajdonosok pedig reménykedhetnek, hogy már az 'Ultra' DLC tartalmával együtt érkezik majd meg kedvenc konzoljukra. Viszont a 360 tulajdonosok nem érezhetik magukat ilyen kellemesen, ugyanis a Microsoft konzoljára az Xbox Live Indie Games rendszeren jelent meg a játék, mely nem támogat DLC-ket; viszont a fejlesztő Cold Beam már tárgyalásokat folytat a céggel, hogy a játékot az Xbox Live Arcade-n keresztül is el lehessen érni, mely utat biztosítana a DLC-nek is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!