Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beat Hazard - multiplayer DLC júniusban

Érdekes tartalomfrissítés érkezik a "zenejátékhoz".

2011.05.23. 20:13 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A ritmusjátékok egy új vonulatát indította meg pár éve az Audiosurf, mely azzal mutatott újat, hogy bármilyen audió fájlt fel tudott használni ahhoz, hogy pályát készítsen nekünk, amin aztán a zenére végigverekedhettük magunkat - természetesen ritmusra. Ezeknek a játékoknak a sorát gazdagítja a Cold Beam Beat Hazard-ja is, melyhez most egy többjátékos letölthető tartalomfrissítés érkezik egy hónapon belül.
A jövő hónaptól kezdve - egész pontosan június 27-től - egy baráttal karöltve lövöldözhettek kedvenc számaitokra, ebben a shooter játékban. A DLC a Steam rendszerén keresztül jelenik meg és nem többet, mint 5 dollárt kell majd érte kifizetni. A tartalomfrissítés co-operatív játékmódot és kompetitív multiplayert is tartogat majd. Mivel új pályákat, a szó szoros értelmében nem lehetséges a játékba integrálni, így, hogy a DLC még inkább megérje az árát, a fejlesztők más lehetőségekkel bővítik programjukat. Ezek közé tartozik az új perk rendszer, egy csomó új powerup, bossok és ellenségek.
Az év folyamán egy PS3 verzió is megjelenik majd a Beat Hazard-ból, a tulajdonosok pedig reménykedhetnek, hogy már az 'Ultra' DLC tartalmával együtt érkezik majd meg kedvenc konzoljukra. Viszont a 360 tulajdonosok nem érezhetik magukat ilyen kellemesen, ugyanis a Microsoft konzoljára az Xbox Live Indie Games rendszeren jelent meg a játék, mely nem támogat DLC-ket; viszont a fejlesztő Cold Beam már tárgyalásokat folytat a céggel, hogy a játékot az Xbox Live Arcade-n keresztül is el lehessen érni, mely utat biztosítana a DLC-nek is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.