Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age of Conan - új tartalomfrissítés

Hamarosan érkezik egy új bővítmény az MMO-hoz.

2011.05.24. 11:55 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Funcom bejelentése szerint a közelgő Conan a Barbár film és az Age of Conan nagyon közel kerül majd egymáshoz. Oly annyira, hogy a következő tartalomfrissítés - melynek címe The Savage Coast of Turan lesz - a két történetet fogja összekötni egymással.
Sok közös vonás lesz az új tartalom és a film története közt, de természetesen nem csak ebből fog építkezni a kiegészítő. A játékosoknak lehetősége lesz, hogy segítsen Conannak - aki az óta Aquilonia királya lett - támogatást nyújtani öreg bajtársának, Artusnak.
"Már 2003 óta szorosan együttműködünk a Funcommal annak érdekében, hogy a lehető leghitelesebb Conan univerzumot teremthessük meg." - közölte a Conan film producere, Fredrik Malmberg. "Rengeteg ötletet merítettünk az Age of Conan játékból, és a Lionsgate által forgalmazott film majd sok tekintetben nagyon ismerős lesz a játékosoknak."
A film egyébként Conan kalandjait mutatja majd be - nem meglepő módon - Hyboria területein. Az új kaland pakk pedig Ardashir városa körül bonyolódó összeesküvéseket és történéseket fogja elénk tárni. Természetesen új encounterek, raidek, páncél szettek és szörnyek is lesznek majd a kiegészítőben, melyeknek Ardashir masszív területe ad majd otthont. A szörnyekkel kapcsolatban a filmmániások már a trailerből biztos leszűrhettek egyet s mást.
A filmmel kapcsolatban már van pontos premier dátum is, mely augusztus 19-én esedékes és természetesen 3D-ben is megtekinthető lesz majd. A filmben egyébként az a Bob Sapp is szerepelni fog, akit nemrégiben a nála 100 kilóval könnyebb Kunkli Tivadar padlóra küldött. ■

Age of Conan - Hyborian Adventures
A legutóbbi Age of Conan - Hyborian Adventures cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.