Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Confrontation képek és részletek

Néhány kép érkezett a társasjáték feldolgozásából.

2011.05.28. 08:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive néhány friss képet tett közzé a Cyanide Studio készülő fantasy játékából, a Confrontationből. A játék a társasjáték alapján készül, és egyfajta startégia-rpg keverék lesz.
A történet Aarklash világában játszódik, Rag'narok idejében, ahol a Griffek, Farkasok, Orkok és Skorpiók háborúskodását követhetjük nyomon.
Egyelőre csak ez a négy frakció kerül a videojáték adaptációba, de később elképzelhető, hogy DLC formájában további fajok kerülnek a játékba, hiszen az alapműben is tizenhat szerepel. A játékos ezen frakciók közül választva állíthatja össze saját csapatát, de ügyelni kell arra, hogy minden egység egyedi képességekkel rendelkezik. Lehetőségünk lesz szövetséget kötni más frakciókkal és közös erővel harcba vonulni az ellenség ellen. A csaták során nem csupán az egységeink képességei lesznek a meghatározóak, hanem az is, milyen taktikával küldjük harcba őket, valamint mennyire használjuk ki a környezet adta lehetőségeket.
A Confrontationban többjátékos mód is helyet kap, amiben minél több csatát vívunk más játékosokkal, annál magasabb szintre fejlődhetünk, amivel újabb egységeket oldhatunk fel, és más előnyökhöz juthatunk.
A játék elviekben még ez év végén megjelenik, kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Confrontation képek és részletek
Confrontation képek és részletekConfrontation képek és részletekConfrontation képek és részletekConfrontation képek és részletek
Confrontation
A legutóbbi Confrontation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!