25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Confrontation képek és részletek

Néhány kép érkezett a társasjáték feldolgozásából.

Írta: GeryG

A Focus Home Interactive néhány friss képet tett közzé a Cyanide Studio készülő fantasy játékából, a Confrontationből. A játék a társasjáték alapján készül, és egyfajta startégia-rpg keverék lesz.
A történet Aarklash világában játszódik, Rag'narok idejében, ahol a Griffek, Farkasok, Orkok és Skorpiók háborúskodását követhetjük nyomon.
Egyelőre csak ez a négy frakció kerül a videojáték adaptációba, de később elképzelhető, hogy DLC formájában további fajok kerülnek a játékba, hiszen az alapműben is tizenhat szerepel. A játékos ezen frakciók közül választva állíthatja össze saját csapatát, de ügyelni kell arra, hogy minden egység egyedi képességekkel rendelkezik. Lehetőségünk lesz szövetséget kötni más frakciókkal és közös erővel harcba vonulni az ellenség ellen. A csaták során nem csupán az egységeink képességei lesznek a meghatározóak, hanem az is, milyen taktikával küldjük harcba őket, valamint mennyire használjuk ki a környezet adta lehetőségeket.
A Confrontationban többjátékos mód is helyet kap, amiben minél több csatát vívunk más játékosokkal, annál magasabb szintre fejlődhetünk, amivel újabb egységeket oldhatunk fel, és más előnyökhöz juthatunk.
A játék elviekben még ez év végén megjelenik, kizárólag PC-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Confrontation
  • Confrontation
  • Confrontation
  • Confrontation

Confrontation

Platform:

Fejlesztő: Cyanide Studio

Kiadó: Focus Home Interactive

Megjelenés: 2012. április 5.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!