Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brink - az ingyenes DLC tartalma

Az Agents of Change DLC nem is bánik szűkmarkúan a tartalommal.

2011.05.31. 20:14 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mikor a Brink megjelent és elég sokat gyengélkedett is, a Bethesda bejelentette, hogy az első DLC-t a problémákért cserébe, kárpótlás gyanánt ingyen fogja a felhasználók számára elérhetővé tenni. Azt azonban a fene sem gondolta volna, hogy az ingyenes tartalomfrissítés tényleg tartalmazni is fog érdemleges bővítést.
Azon felül, hogy a szintkorlátot 20-ról 24-re emelik, két új térképet, öt új képességet és két fegyver tartozékot is kapunk majd a Bethesda-tól. Ami pedig a megjelenést illeti, "valamikor" júniusban számíthatunk rá.
Elstartolt egyébként egy 360-as és egy PS3-as patch is a hétvégén, valamint hamarosan megkezdődik az online statisztikákat rögzítő szerverek működése is, melyet majd a hivatalos honlapon követhetünk nyomon.
Térképek közül a DLC-ben a Founder's Tower-t kapjuk majd, mely végre elkalauzol a Bárka legendás tornyához és ezzel hatalmas magasságokba emeli majd a küzdemlet; valamint a Labs címmel illetett pályát kapjuk még, mely az előzővel ellentétben a Bárka mélyére repíti a játékost, ahol rengeteg high-tech cucc között küzdhetünk majd.
Képességek tekintetében bőségesebb lesz a választék, érkezik a UAV - egy távirányítású felderítő helikopter - a Napalm gránát, a Pyro akna, egy harctéri gyógyító állomás, valamint a Taktikai szkenner.
És ha mindez még nem lenne elég, a fegyvereinkre bajonettet és egy 'Weapon Shield' elnevezésű eszközt pakolhatunk még, mely megvéd az ellenséges tűztől és csökkenti a fejlövésért járó bónusz sebzést.
Végül pedig a ruhakollekció is bővül egy 'Sad Punk' és egy 'Limey' elnevezésű készlettel. ■

Brink
A legutóbbi Brink cikkek, hírek

hozzászólások (2)

lemon1975
lemon1975 2011.06.01. 13:23
Nem "Lads" :) hanem Labs! Vicces elírás. :) ("Játszottam egy fél órácskát a srácokban...) :D
Maga a DLC pedig tartok tőle, hogy már eleve a játék megjelenésekor készen volt, csak nyilván előre jó nagy sikernek tervezték a játékot amihez majd viszik a plusz tartalmakat is mint a cukrot. Ez egyenlőre annyira nem jött be nekik. Szóval látva a rossz kritikákat illetve a nem túl combos eladásokat a DLC -vel inkább a játék eladásait próbálják felfuttatni.
rootshaper
rootshaper 2011.06.01. 16:11
nem tisztem ezt megállapítani, tekintve azt, hogy nincs meg a játék, de az elírásért kösz hogy szóltál, tényleg vicces :D
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.