Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brink - az ingyenes DLC tartalma

Az Agents of Change DLC nem is bánik szűkmarkúan a tartalommal.

2011.05.31. 20:14 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mikor a Brink megjelent és elég sokat gyengélkedett is, a Bethesda bejelentette, hogy az első DLC-t a problémákért cserébe, kárpótlás gyanánt ingyen fogja a felhasználók számára elérhetővé tenni. Azt azonban a fene sem gondolta volna, hogy az ingyenes tartalomfrissítés tényleg tartalmazni is fog érdemleges bővítést.
Azon felül, hogy a szintkorlátot 20-ról 24-re emelik, két új térképet, öt új képességet és két fegyver tartozékot is kapunk majd a Bethesda-tól. Ami pedig a megjelenést illeti, "valamikor" júniusban számíthatunk rá.
Elstartolt egyébként egy 360-as és egy PS3-as patch is a hétvégén, valamint hamarosan megkezdődik az online statisztikákat rögzítő szerverek működése is, melyet majd a hivatalos honlapon követhetünk nyomon.
Térképek közül a DLC-ben a Founder's Tower-t kapjuk majd, mely végre elkalauzol a Bárka legendás tornyához és ezzel hatalmas magasságokba emeli majd a küzdemlet; valamint a Labs címmel illetett pályát kapjuk még, mely az előzővel ellentétben a Bárka mélyére repíti a játékost, ahol rengeteg high-tech cucc között küzdhetünk majd.
Képességek tekintetében bőségesebb lesz a választék, érkezik a UAV - egy távirányítású felderítő helikopter - a Napalm gránát, a Pyro akna, egy harctéri gyógyító állomás, valamint a Taktikai szkenner.
És ha mindez még nem lenne elég, a fegyvereinkre bajonettet és egy 'Weapon Shield' elnevezésű eszközt pakolhatunk még, mely megvéd az ellenséges tűztől és csökkenti a fejlövésért járó bónusz sebzést.
Végül pedig a ruhakollekció is bővül egy 'Sad Punk' és egy 'Limey' elnevezésű készlettel. ■

Brink
A legutóbbi Brink cikkek, hírek

hozzászólások (2)

lemon1975
lemon1975 2011.06.01. 13:23
Nem "Lads" :) hanem Labs! Vicces elírás. :) ("Játszottam egy fél órácskát a srácokban...) :D
Maga a DLC pedig tartok tőle, hogy már eleve a játék megjelenésekor készen volt, csak nyilván előre jó nagy sikernek tervezték a játékot amihez majd viszik a plusz tartalmakat is mint a cukrot. Ez egyenlőre annyira nem jött be nekik. Szóval látva a rossz kritikákat illetve a nem túl combos eladásokat a DLC -vel inkább a játék eladásait próbálják felfuttatni.
rootshaper
rootshaper 2011.06.01. 16:11
nem tisztem ezt megállapítani, tekintve azt, hogy nincs meg a játék, de az elírásért kösz hogy szóltál, tényleg vicces :D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.