Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Carmageddon: Reincarnation - feltámad hamvaiból!

A Stainless újra Carmageddont fejleszt!

2011.06.01. 15:50 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Lejárt a számláló a megújult Carmageddon honlapon és ahogy azt várhattuk, egy remek hír érkezett: megújul a Carmageddon! Minden idők legvéresebb és egyik legvitatottabb játéka végre feltámad. A játék eddig úgy fest, hogy 2012-ben fog valamikor megjelenni és a Stainless jelenleg egy fejlesztői partnert keres, hogy mielőbb a boltokba juttathassa a várva várt folytatást.
Nail Barnden, a Stainless Games egyik alapítója úgy nyilatkozott, hogy a játékban megmarad az első és második részt átlengő fekete humor és a komikusan ábrázolt erőszak is. Reméljük, nem kurtítják majd meg a játék ezen részét a mániákus erőszakellenes kereszteslovagok (igen, Jack Thomsonra és csapatára is gondolok).
Arról azonban még nem sok információ kering a neten, hogy vajon milyen platformokra érkezhet meg a játék, de reménykedjünk, hogy az eddig színtisztán PC-s cím nem marad ki a jövő évi PC-s megjelenési listáról. Olyan hírek viszont terjengnek, hogy lehetséges, hogy XBLA rendszeren keresztül is terjesztésre kerül majd a játék. ■

Carmageddon: Reincarnation
A legutóbbi Carmageddon: Reincarnation cikkek, hírek

hozzászólások (6)

Aryx
Aryx 2011.06.01. 22:56
Rendben, most már elhiszem, hogy ebből még lehet valami (már ha sikeresen találnak "társfejlesztőket"). A honlap szűkszavú, de nagyon fasza, az, hogy úgy hallgatnak a 3. részről, mintha el se készült volna, közben az 1-2-őt nagyban nyomatják, nagyon azt jelzi, hogy visszakanyarodnak a gyökerekhez.

Végül is semmi gond, csak legyen végre valami jó retro-játék. Hagyják meg/fejlesszék tovább a fizikát és tápolják fel az AI-t - Die Annát meg követeljük vissza! Ha már róla is, és a Hawk-ról is esik néhány utalás az oldalon, ez a minimum; ha nem is választható karakterként, de ellenfélként nagyon állat lenne az idegbeteg kiscsaj. :)
szbszig
szbszig 2011.06.02. 02:34
Az eredeti Carmageddon készítői nyilván azért mentek rá a vérre és a gyalogosgázolásokra ennyire, mert így akarták még jobban felhívni a termékre a figyelmet. Ma már azt mondom, hogy talán kicsit túl is lőttek a célon, mert az emberekben leginkább ez a momentum, a brutalitás meg a miatta kibontakozó társadalmi vita maradt meg az egészből. Pedig maga a játék sem volt ám rossz, sőt mondhatni egészen kiváló és ötletes autóversenyt hoztak össze.
david139
david139 2011.06.02. 03:28
Várom:) Általános iskola alsó tagozat óta nem játszottam vele:(
Amúgy érdekes, hogy nem lettem sorozatgyilkos.
Madrac
Madrac 2011.06.02. 04:06
Meg nem kestel el vele. ;)
rootshaper
rootshaper 2011.06.02. 07:59
én már tizenpár évesen is a komédiát láttam a brutalitásában, nem pedig a figyelemfelkeltést. a Carmageddon attól volt az, ami. és ezért lett szar a harmadik rész, ezért csinálnak úgy, mintha az nem is lenne.
reméljük nem úgy fogják fel a dolgokat, ahogy akkor, és remáljük visszahozzák azt a hangulatot, ahogy illik. :)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.