Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Toshiba Qosmio X770 és X770 3D - gamer laptopok

Új gamer laptopokkal jelentkezik a Toshiba.

2011.06.07. 11:55 | szerző: rootshaper | kategória: Hardver

A Toshiba rögtön két verzióban is elérhetővé teszi új, gamer kategóriába sorolt laptopjait. Az első, a "mezei" változat, amit Qosmio X770 névre kereszteltek, annyiban tud kevesebbet testvérénél, hogy nem támogatja az aktív 3D szemüvegeket. Nézzük is meg akkor, hogy mi lapul a motorháztető alatt a csúcsgépben:
A gépet megrendelhetjük Intel i5-ös vagy i7-es processzorral, valamint maximálisan 8 GB memóriával. A grafikus megjelenítésről egy NVIDIA GeForce GTX560M gondoskodik, mely 1,5 GB memóriát használ. Háttértár gyanánt pedig HDD-t, vagy akár SSD-t is kérhetünk a gépbe. A hanghatásról egy mélynyomóval is ellátott hangrendszer gondoskodik, optikai meghajtóként pedig DVD vagy akár Blu-ray olvasó is kérhető. Ezeken kívül pedig szinte szériatartozék a gigabites ethernet, N-es WiFi és 3.0-s Bluetooth csatlakozási lehetőség, melyek a vezeték nélküli kapcsolatot segítik elő. De találunk még itt USB 3.0 csatlakozásokat és természetesen HDMI-t is, de a kábelköteg méretének csökkentése érdekében akár Wi-Di (Wireless Display) módszerrel is csatlakoztathatunk kijelzőt a készülékhez.
A képernyő mérete határozza meg a gép méretét is, mely esetünkben 17,3"-es TruBrite HD+ kijelző formájában ölt testet, a gép súlya pedig szintén elég méretes: 3,4 kilogramm. A két típus közül a 3D támogatású kijelzőjének a felbontása 1920*1080, viszont a kisebb tesóé 1600*900 lesz.
A gépek árusítása valószínűleg a harmadik negyedévben kezdődik meg itthon, és a gépek árazása 1300 eurótól indul majd, mely természetesen az extrák függvényében sokkal több is lehet. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.