Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Playstation Network - már elérhető a Welcome Back csomag

A PS3 tulajok 5, a PSP tulajok pedig 4 játék közül választhatnak kettőt.

2011.06.05. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony még most is a hónapokkal ezelőtti hackertámadások következményeinek helyreállításán, valamint a szolgáltatásai biztonságossá tételén dolgozik. A támadások miatt hetekig szünetelt a PlayStation Network szolgáltatás, és azóta is csak részben üzemel.
A Sony már korábban kilátásba helyezte a Welcome Back csomagot, amivel a felhasználók kitartását és türelmét szeretnék meghálálni. A csomag a PlayStation 3 felhasználók számára öt játékot kínál fel, melyek közül kettőt ingyen tölthetnek le, míg a PSP tulajok négy játék közül választhatnak kettőt. A PS3 játékok a Dead Nation, inFAMOUS, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank: Quest of Booty, és a Wipeout HD a Fury kiegészítővel együtt. A PSP felhsználók a LittleBigPlanet, ModNation Racers, Pursuit Force és a Killzone Liberation játékok közül választhatnak. Azok a játékosok, akik PS3-mal és PSP-vel is rendelkeznek, természetesen mindkét platform esetében igénybe vehetik a lehetőséget, így akár négy különböző játékra is szert tehetnek ingyen.
A Welcome Back csomag továbbá minden felhasználónak ad egy 30 napos PlayStation Network Plus profilt, azoknak pedig, akik eleve előfizettek rá, a rendszer jóváírja a 60 napos előfizetést, valamint további 10 nappal kibővíti azt. Ugyanígy, a Music Unlimited szolgáltatás előfizetői kapnak egy 60 napos profilt, a Trial felhasználók pedig egy 30 naposat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.