Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

The Witcher 2 - lesz X360 verzió!

Örülhetnek a Microsoft dobozát birtokló játékosok.

2011.06.06. 12:37 | szerző: rootshaper | kategória: E3 2011

Azt hiszem, Witcher 2 hírből sohasem elég, addig, amíg ennyire remek tényekről tudunk beszámolni nektek. Az új patch-nek örülve már itt is a következő, miszerint a játék az év utolsó negyedében megjelenik XBOX 360-ra is. A fejlesztők igen keményen dolgoznak azon, hogy minden a legnagyobb rendben működjön és egy tökéletesített és remekül portolt játékot tudjanak a konzolosok kezeibe adni.
A fejlesztők ígérete szerint mindent megtesznek annak érdekében, hogy a játék ugyan az a mély, sötét és komoly gondolatokat felvonultató, nem-lineáris szerepjáték maradjon, mint amilyen a PC verzió lett.
"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a The Witcher 2 remek fogadtatásban részesült, mind a média, mind pedig a játékosok által. Az XBOX 360 verzió fejlesztése pedig egy hatalmas lehetőség lesz annak érdekében, hogy játékunkat egy új szegmensnek is megmutathassuk. Fontos megemlíteni, hogy egy teljes adaptációt készítünk a játékból, nem pedig csak egy sima portolást. Ez technikailag azt jelenti, hogy a célunk, egy high-end PC-vel megegyező látvány megteremtése a Microsoft konzolján is. Az pedig, hogy ezt mennyire jól is csináljuk, kiderül az E3-on. Játékmenet tekintetében pedig azt jelenti, hogy a PC játékosok visszajelzései alapján igyekszünk a lehető leginkább letisztult és végletekig tökéletesített játékmenettel debütálni a konzolos játékosok előtt." - közölte John Mamais, a CD Projekt RED producere. ■

hozzászólások (1)

sipec
sipec 2011.06.06. 13:31
meg szerencse. nem szivesen hagynam ki
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.