Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

Dark Souls - megjelenési dátum

A Namco Bandai az E3 alkalmából bejelentést tett.

2011.06.06. 13:12 | szerző: rootshaper | kategória: E3 2011

A sokak által várva várt akció-szerepjáték, a Dark Souls végre hivatalos dátumot kapott a megjelenése kapcsán. A Fromsoftware úgy néz ki, hogy be tudja fejezni a játékot még ebben az évben, így a megjelenés dátuma jelenleg október 7. A játékban egyébként komoly dungeon crawlokra lehet számítani, melyet megfűszereznek még komolyabb boss encounterekkel, valamint online lehetőségekkel is.
A Dark Souls Limited Edition már most előrendelhető, mely tartalmazni fog egy illusztrációs könyvet, egy mini stratégiai kézikönyvet - jelentsen ez a kifejezés bármit is -, egy színfalak mögött készült videóanyagot a játék fejlesztésének fázisairól, valamint a játék teljes soundtrackjét digitális letöltés formátumban.
A játék tehát október 7-én érkezik az öreg kontinensre és az XBOX 360, valamint PS3 tulajdonosok hentelhetik majd benne az ellenséget. ■

előző
következő
Dark Souls - megjelenési dátum
Dark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátumDark Souls - megjelenési dátum
Dark Souls
A legutóbbi Dark Souls cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.