Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

Battlefield 3 - irány a tank!

Több új videó is érkezett a Battlefieldről.

2011.06.06. 23:05 | szerző: Retee | kategória: E3 2011

A Mass Effect 3 mellett a többség még a Battlefield 3 bemutatóját várta a leginkább izgatottan, s az EA nem is okozott csalódást senkinek, mivel külön-külön prezentálta a játék és a motor képességeit is, melyek első látásra verik az új Modern Warfare epizódot is! ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (79)

Falusi
Falusi 2011.06.10. 17:19
Jár ide ám még egy CoD-os, csak legtöbbször néma;-).

Persze nem állok le vitázni, mert tudom, hogy semmi értelme nem lenne. Csak ugyanazt tudom szajkózni, ami már lassan közhellyé válik: "A két játék két külön stílusban utazik."

Persze erre sokan ráugranak, hogy "hurr-durr a CoD egy agyhalottaknak való eszement hent". Részben igaz, egyetértek, de egy játékot nehogymár az egyszerűsége miatt szapulják. Akkor miért nem ócsárolnak a CS-ről? Mert sokkal kiegyensúlyozottabb? Vagy mert tökéletesnek titulálták, mint anno a legtöbb CoD-ot?

Félreértés ne essen, szeretem a Battlefield sorozatot, csak nem a BC2-őt. A BF3-ért is ölni tudnék, mivel a BF2 babérjaira akar törni. Sőt, a BF sorozatot többre is tartom, mint az újabb CoD-okat. Viszont én szeretem azt az őrült játékmenetet, amit a CoD ad, és a taktikus játékok nem adhatnak meg és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.

U.I.: Sosem értettem: Milyen jogon dobálják szarral a CoD-ot a "BF fanboyok", mikor a BC2 is egy nagy visszalépés a BF2-ről?(rombolhatóság. hú)
Falusi
Falusi 2011.06.10. 17:19
Dupla. hopsz

Szerk 2.0: Hozzáteszem, nem csak őrültek házából áll a Cod... csak sok kis dög a fragvideókon meg a warokon "nevelkedik". Mennyé bé' hardcore objektív központú módos public szerverre. Nesze neked hangulat.
Royce95
Royce95 2011.06.10. 19:15
Ámen! Én se azt mondom hogy a BF szar, csak sok szempont miatt a CoD-ot jobban szeretem, főleg a multi miatt. De emelet megvan a BC2 és megvolt a BF2 és a BF2142 is csak már ezt a kettőt eladtam :-D
rootshaper
rootshaper 2011.06.10. 20:19
ha már irányokban beszélünk a BF2 és a BC2 lépéseiről, akkor inkább "oldalra lépés", vagy jobban kifejezve "előre oldalazás", mert sok szempontból egész más és több, sok szempontból meg megint más de kevesebb. mellékág és megértem, hogy aki a BF2-n edződött, nem értékeli túl sokra, ahogyan én is a NFS 4-en edződtem és a SHIFT játékokat nem bírom hosszú távon elviselni. de nem kell tőle BF3-at várni, mert az még csak most jön :)
Falusi
Falusi 2011.06.10. 20:24
Na igen, lehet, hogy azt csak felindulásból mondtam. Attól függetlenül, még a BF2-es mércémet is félretéve rettentően idegesítő tudott lenni számomra a BC2. Világhírűen utálom benne a hasalás hiányát és a rombolhatóságot. Egyszerűen annyiszor haltam meg benne azért, mert az én naiv kis agyacskám azt gondolta, hogy el tudok bújni a tűz elől. Ehhez a tényhez még hozzá is jött a rombolható környezet...nothx.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.