Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

Need for Speed The Run - fuss!

Hosszabb gameplay videó az új NFS-ről.

2011.06.07. 17:13 | szerző: Retee | kategória: E3 2011

Bár a Need for Speed kapcsán sokat fanyalogtunk az elmúlt években, az új epizód, a The Run egyelőre biztatónak tűnik. A tegnapi EA sajtóbemutatón legalábbis meggyőzőnek tűnt a Run, amelyben a járgány vezetése mellett időnként a négy kereket két lábra kell cserélnünk a menekülés reményében. Erről láthatunk most egy hosszú gameplay trailert, tessék kattintani! ■

Need for Speed: The Run
A legutóbbi Need for Speed: The Run cikkek, hírek

hozzászólások (61)

balays82
balays82 2011.06.09. 11:39
"számomra a két gagyi parasztvakító underground rész után a két shift volt a legszarabb, és hozzáteszem nem azért, mert szimulátor akart lenni, hanem azért, mert NFS címszó alatt akarta ezt tenni"

Ugyanakkor:
"döbbenetesek az éjszakai fények. egyszerűen nem tudok betelni a látvánnyal. koponya nézetből, ahogy a műszerfalat megvilágítják a mögöttem jövő autók, ahogy a fényszóróm tökéletesen pontos nyújtott árnyékot generál az útra guruló gumik mögött... áh. valami elképesztően állat produkciót dobtak össze.

ez nekem eddig az év sokadik meglepetése. ez az év tényleg a folytatások és a meglepetések éve lesz/van. imádom 2011-et!" - idézet tőled a Shift 2 topikjából.

Akkor most hogy is van ez?
rootshaper
rootshaper 2011.06.09. 11:56
"és hozzáteszem nem azért, mert szimulátor akart lenni, hanem azért, mert NFS címszó alatt akarta ezt tenni"

- teljesen más lenne a helyzet, ha nem NFS-ként adnák ki, hanem valami új cím alatt. ha nem akarna NFS lenni, mert ez már rég nem NFS. ami a legközelebb áll most a régi jó NFS szériához, az a Hot Pursuit, de annak is még lenne mit megörökölni a negyedik részből pl.

nem állítom, hogy szar a SHIFT sorozat, csak nem passzol hozzá az NFS név, ennyi az egész. és ez volt igazából az a pont, ahol a szimulátorosok elkezdtek siránkozni (ja, nem, bocs, a Pro Street, csak azt hajlamos vagyok totál elfelejteni, annyira értékelhetetlen lett), hogy "legyen má az NFS inkább szimulátor má!". ezzel beindítottak egy lavinát, amiből igazából az árkád autókázók - pölö én - fognak szarul kijönni, mert az EA látja, mennyire igény van a SHIFT-féle görcsölésre és így ezt fogják nyomatni inkább, mint a Hot Pursuit-féle száguldozást, minden realitás nélkül. szomorú vagyok, ennyi az egész :(
rootshaper
rootshaper 2011.06.09. 11:58
ja, még egy zárójel. nekem tök elég lenne az, hogy ahogy a HALO első részét, mondjuk a NFS 4-et is hádésítenék. én azzal ellennék addig, amíg az EA rájön, hogy az NFS széria árkád játék és köze nincs a szimulátorhoz. ha ez 10 évbe telik majd nekik, akkor annyiba, csak adjanak valamit, amivel játszhatok az új TV-men és azt a feelinget adja, mint amit a NFS 4 és a Hot Pursuit (NFS 3) nyújtott.
balays82
balays82 2011.06.09. 12:25
Oké, csak furcsa volt, hogy megjelenéskor dicsérted a játékot, pedig már akkor is tudhattad, hogy NFS néven kiadott szimulátor(szerűség). Illetve ez már nem is annyira egyértelmű, ment is róla vita, hogy egyáltalán a NFS vonalhoz tartozik-e még a Shift 2, vagy már levált arról. Szerintem egyébként nem, mivel ha csak apró betűkkel is, de még mindig felfedezhető a Need For Speed a címben, még akkor is, ha már nem ezen van a hangsúly. Hasonló a helyzet, mint a Modern Warfare esetében, amely tulajdonképpen önálló névvé nőtte ki magát a CoD Szérián belül, vagy ott van a Dirt, amelyik a harmadik részre már el is hagyta a Colin McRae előtagot (talán a versenyző halálától függetlenül).
Másrészt pedig egyáltalán nem úgy tűnik, hogy az EA a Shift sikerei hatására hanyagolná az arcade száguldozást, amire a legjobb példa éppen a topik tárgya, vagy a tavalyi Hot Pursuit. Így pedig szerintem teljesen jól megférnek egymás mellett a különböző stílusú részek, ahogyan már korábban is írtam.
goodboy007
goodboy007 2011.06.09. 18:31
Látom nem érted.

Én nem várom el, hogy mostantól az NFS név egyet jelentsen egy profi szimulátorral, de ha már a kedves EA abba fágja a fejszéjét, hogy ebbe az irányba nyit, ÖNKÉNT ÉS DALOLVA, akkor csinálják meg tisztességesen és ne úgy, hogy az a réteg, akit megcélozna, csak vigyorog a fizikán, aztán fél perc után törli.

Szerintem a legjobb rész az Underground 2, de ettől eltekintve is a régebbi részekben még azért szükség volt némi vezetési tudásra is, nem 400-al végigkanyarodok a nyilakon stílusban kellett játszani. Illetve pont az Underground 1-el jött ez be, ahol próbálták elhitetni az emberrel, hogy egy nagy városban vagy, közben a nyilakon túl sosem jártál, de előtte legalább volt egy lineáris pálya és kész, nem pedig nem létező falak terelgettek és ha elcseszted a kanyart, akkor sokszor buktad a versenyt.
Ez kb. olyan, mintha egy FPS-ben magától célozna és lőne a játék, neked csak a wasd négyest kéne nyomogatni.

Szóval nem az árkád vonal a gáz, hanem ez az árkád vonal, hogy mint manapság mindent, ezt is a népesebb, de komolyabb agymunkára képtelen réteg igényeihez próbálják igazítani.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.