Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 3 - jönnek a házi kedvencek

Újabb kiegészítő érkezik az életszimulátorhoz.

2011.06.08. 08:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdődtek a The Sims 3 legújabb kiegészítőjének a Házi kedvenceknek a munkálatai. A fejlesztők ezúttal a háziállatokra koncentrálnak, akiket az előző Sims játék hasonló kiegészítőjével ellentétben ezúttal magunk is irányíthatunk. Az új tartalom rengeteg új lehetőséget nyújt a játékosoknak, akik építhetnek minden igényt kielégítő állatmenhelyet, vagy nyomozhatnak a városi rejtélyek után, esetleg meséket írhatnak a többi simről és állataikról.
"A The Sims 3 Házi kedvenc fejlesztésekor nem kis fába vágtuk a fejszénket: a The Sims 3 legjobb funkcióit ötvöztük egy még különlegesebb, még teljesebb élményt biztosító játékösszetevővel, az állatok hozzáadásával. A játékosok most először a négylábú lakótársak bőrébe bújhatnak, és az ő szemszögükből is megismerhetik a világot, ami példa nélküli a sorozat történetében." - nyilatkozta Scott Evans, a The Sims Studio vezérigazgatója.
A Házi kedvenc PC-re kiegészítő formájában érkezik, míg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo 3DS-re önálló játékként juthatunk hozzá. Az Xbox 360-as verzió továbbá a Kinectet is támogatja, így a játékosok akár hangparancsokkal is vezérelhetik alteregóikat. A 3DS tulajok is számíthatnak exkluzív funkcióra, mégpedig a kézi konzol lépésszámláló szolgáltatását használja a program. Így, minél többet mozgunk, annál több karmapontot kapunk a játékban, amikért ajándékokkal halmozhatja el simjeit.
A kiegészítő már előrendelhető, és minden platformon exkluzív extrákhoz juthatnak azok, akik előre jelzik vásárlási szándékukat. A PC tulajok egy állatkereskedést kapnak, a PlayStation 3 és Xbox 360 felhasználók különleges állatfajtákra számíthatnak. ■

előző
következő
The Sims 3 - jönnek a házi kedvencek
The Sims 3 - jönnek a házi kedvencekThe Sims 3 - jönnek a házi kedvencekThe Sims 3 - jönnek a házi kedvencek
The Sims 3: Pets
A legutóbbi The Sims 3: Pets cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.