Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

Októberben érkezik a Jagged Alliance: Back in Action

E3-as képek a Jagged Alliance új részéről.

2011.06.09. 12:10 | szerző: Retee | kategória: E3 2011

A 90-es évek játékosainak nem feltétlenül kell bemutatni a Jagged Alliance szériát, hiszen az egykor kult játéknak számító JA hosszabb-rövidebb ideig szinte mindenki gépén megpihent már. Aki viszont kimaradt a jóból, annak elég azt tudnia, hogy a Jagged Alliance egy izometrikus nézetből irányítható taktikai játék volt, amely leginkább a Commandosra hasonlított, azzal a különbséggel, hogy itt a valós idő mellett a harcokat leginkább körökre osztott módon vívhattuk meg. Sőt, a küldetések előtt mi dönthettünk arról, hogy kit és milyen fegyverzettel bérelünk fel, mely missziót vállaljuk el - utóbbi közben pedig gyakran beszélgethettünk is a NPC-k hadával.
A Kalypso pedig már 2010-ben bejelentette, hogy megpróbálja feltámasztani a szériát a Jagged Alliance: Back in Action című fejlesztésével. A BiA az ígéretek szerint nem sokat változik a klasszikushoz képest, marad a valós és körökre osztott játékmenet, az izometrikus nézet, ám grafikailag - az E3-as képek alapján - igen sokat fejlődött az új rész, amely októberben érkezik meg a boltokba. ■

előző
következő
Októberben érkezik a Jagged Alliance: Back in Action
Októberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in Action

hozzászólások (1)

Aryx
Aryx 2011.06.11. 19:27
kislol, pont 2 napja kezdtem neki a JA2-nek, mer' kellett valami "új" turn-based, ami eddig kimaradt, pedig már vagy 10 éve porosodott az az újságmelléklet-cd. Eddig rohadtul tetszik, rémesen addiktív.
De...
...nem úgy volt, hogy ez a 2. rész remake-je lesz, ami korábban Reloaded alcímmel futott, és csak grafikai tuningon esett át? (+ gondolom némi játékmenet-egyszerűsítésen is, mert az alap agyilag felfoghatatlan egy átlag mai játékosnak.) Vagy az egy külön ágazat? Was is das?
Mindenesetre a reloaded-ről meg pont tegnap néztem youtube-videót, ahol az öreg fanok szomorkodtak, hogy ez már nem ugyanaz a JA... és igazuk is van. 1000x szebbnek látom még mai szemmel is azt a 2D-s, rajzolt grafikát, mint ezt a 3dés rondaságot. Ez eddig nagyon gáz. :/ Nembaj, JA2 forever, mindenkinek csak ajánlani tudom, erősen pótlásra való. És tényleg. :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.