Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Killer Freaks from Outer Space - Wii U exkluzív cím érkezik

Máris idegenek lepik el az új Nintendo platformot!

2011.06.09. 13:44 | szerző: rootshaper | kategória: Konzol - Nintendo

Kimondottan a Wii U nyújtotta lehetőségeket kívánja majd kihasználni a Ubisoft új üdvöskéje, a Killer Freaks from Outer Space. Nem épp előnyös ilyen hosszú címet választani egy játéknak, főleg nem úgy, hogy a rövidítését is lehet obszcén tartalommal felruházni csodaszép anyanyelvünkön. Minden esetre a továbbiakban legyen csak KFfOS.
A Ubisoft már a Wii megszületésekor szoros kapcsolatban volt a Nintendóval, és a debütáláskor érkezett Red Steel is elég jól sikerült. A játék kicsit horrorisztikus elemekből építkezik, de mindez csak addig tűnik annak, míg meg nem jelennek az első idegenek, melyek mintha a Raving Rabbidsből kölcsönözték volna őrült vigyorukat. Ezen idegenek kiiktatására számos eszközünk lesz, közülük az egyik legimpozánsabb az Unreal Tournament ripper fegyveréhez hasonlatos pisztoly, mely fűrészlapokat ereget magából.
A játék játszható lesz közvetlenül a Wii U - még mindig fura leírni - kontroller kijelzőjén is, természetesen a beépített giroszkóp és gyorsulásmérő támogatásával. Azonban a móka még csak most következik. A játék játszható egy cimborával is, mikor is az egyik játékos a Wii U kontroller kijelzőjével van elfoglalva, a másik játékos pedig a Wii classic kontrollerrel, a TV képernyőjén kaszabolja az idegeneket. Az egyik játékmódban a Wii U kontrollerrel a játékosnak lehetősége lesz gonosz idegeneket teremteni, hogy a másik játékost megakadályozza feladata elvégzésében, vagy eltegye láb alól.
A játék valamikor 2012-ben érkezik és a Wii U készülékkel együtt lehet megvásárolni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.