Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Trek - co-op shooter érkezik

Az E3 alkalmából lesugároztak nekünk egy kis információt.

2011.06.09. 13:58 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Digital Extremes már most nagyon büszke arra, amit elért a játékkal kapcsolatban, holott még több, mint egy év van hátra a megjelenésig. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy már az első teaser trailerben is pre-alfa gameplay momentumokat pillanthatunk meg. Ezzel valóban jól fel sikerült csigázniuk Star Trek-kedvelő lelki világomat, csak kár, hogy még ilyen sok idő van hátra a fejlesztésből. No, de mit is kapunk majd, ha kivárjuk ezt a rengeteg időt?
A 2009-es film reboottól folytatódik a történet, ahol is Kirk és Spock együtt lövöldöz, annak a nemes célnak az érdekében, hogy megmentsék a galaxist. A történettel reméljük nem lesz gond, hiszen a God of War történetének írója, Marianne Krawczyk tollából fog származni, aki szorosan együttműködik a filmek történetének íróival, Bob Orcival és Alex Kurtzmannal.
A PS3 verzió move támogatással érkezik, valamint megszerezhető lesz hozzá egy autentikus phaser alakú move controller is. A Sony konzolját pedig nagyon előtérbe akarják helyezni a játékkal, ugyanis PS3 exkluzív letölthető tartalom is érkezik majd a játék megjelenése előtt, melyet feltételezések szerint egy előzmény sztori képében tehetünk magunkévá.
A játék várhatóan 2012 nyarán érkezik meg, és szerencsére a PC és a 360 is szerepel a platformok listáján, a PS3 mellett. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.