Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Lexmark új multifunkcionális lézer nyomtatókkal segíti az üzleti életet

2011.05.21. 09:36 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Lexmark bemutatta két új színes multifunkciós lézernyomtatóját (MFP), amely intelligens, korszerű megoldást kínál a papíralapú ügykezeléshez az üzleti életben. Hozzájárulva a Lexmark élvonalbeli hardver és innovatív szoftverkínálatához, az intuitív és könnyen kezelhető MFP termékek célzottan a rohamosan növekvő középméretű munkacsoportok számára kínálják megoldásaikat.
“Az X458 intelligens multifunkcionális nyomtatóinak bemutatása megszilárdította a Lexmark helyét a lézeralapú nyomtatóeszközök gyártásának területén. Elkötelezettek vagyunk az innovatív, forradalmi A4-es technológia iránt, hogy intelligens eszközök, iparág-vezető szoftverek és személyre szabható megoldásainkkal elősegítsük ügyfeleink sikereit az üzleti életben.” – mondta Danny Mollhoek, a Lexmark közép- és kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója.
Az X548 muntifunkciós (MFP) nyomtatócsaládról
A Lexmark X548de és X548dte színes, lézeralapú MFP termékei a drágább eszközök által biztosított nagy teljesítményű, széleskörű lehetőségeket és időtakarékos megoldásokat kínálja, kisebb helyigénnyel, megfizethető áron.
Kiegészítve egy kifinomult, 17,8 cm-es színes érintőképernyővel, a Lexmark X548 lézeralapú multifunkcionális nyomtatócsaládja gyárilag telepített alkalmazásokat és testre szabott mukafolyamatokat nyújthat az egyedi üzleti igényekhez. Egy lépéssel a Lexmark X548de alapmodellje fölött, az X548dte egy merevlemezt is tartalmaz elérhető extrái között, valamint egy 650 lapos Duo Drawert, további médiakezelési lehetőségekkel.
A Lexmark X548 lézeres MFP családja szerepel a Lexmark Törzsvásárlói Programjában, amely ingyenes, eredeti Lexmark tonerrel és képalkotó eszközzel jutalmazza meg ügyfeleit, amennyiben visszaküldik üres patronjaikat a Lexmarknak újrahasznosításra. ■

Forrás: Lexmark

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.