Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Lexmark új multifunkcionális lézer nyomtatókkal segíti az üzleti életet

2011.05.21. 09:36 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Lexmark bemutatta két új színes multifunkciós lézernyomtatóját (MFP), amely intelligens, korszerű megoldást kínál a papíralapú ügykezeléshez az üzleti életben. Hozzájárulva a Lexmark élvonalbeli hardver és innovatív szoftverkínálatához, az intuitív és könnyen kezelhető MFP termékek célzottan a rohamosan növekvő középméretű munkacsoportok számára kínálják megoldásaikat.
“Az X458 intelligens multifunkcionális nyomtatóinak bemutatása megszilárdította a Lexmark helyét a lézeralapú nyomtatóeszközök gyártásának területén. Elkötelezettek vagyunk az innovatív, forradalmi A4-es technológia iránt, hogy intelligens eszközök, iparág-vezető szoftverek és személyre szabható megoldásainkkal elősegítsük ügyfeleink sikereit az üzleti életben.” – mondta Danny Mollhoek, a Lexmark közép- és kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója.
Az X548 muntifunkciós (MFP) nyomtatócsaládról
A Lexmark X548de és X548dte színes, lézeralapú MFP termékei a drágább eszközök által biztosított nagy teljesítményű, széleskörű lehetőségeket és időtakarékos megoldásokat kínálja, kisebb helyigénnyel, megfizethető áron.
Kiegészítve egy kifinomult, 17,8 cm-es színes érintőképernyővel, a Lexmark X548 lézeralapú multifunkcionális nyomtatócsaládja gyárilag telepített alkalmazásokat és testre szabott mukafolyamatokat nyújthat az egyedi üzleti igényekhez. Egy lépéssel a Lexmark X548de alapmodellje fölött, az X548dte egy merevlemezt is tartalmaz elérhető extrái között, valamint egy 650 lapos Duo Drawert, további médiakezelési lehetőségekkel.
A Lexmark X548 lézeres MFP családja szerepel a Lexmark Törzsvásárlói Programjában, amely ingyenes, eredeti Lexmark tonerrel és képalkotó eszközzel jutalmazza meg ügyfeleit, amennyiben visszaküldik üres patronjaikat a Lexmarknak újrahasznosításra. ■

Forrás: Lexmark

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.