Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Két hét múlva nyit a VOLT Fesztivál

Vegyes programok Sopronban.

2011.06.13. 12:35 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Két hét múlva, június 29-én nyitja meg kapuit Sopronban az idei VOLT Fesztivál. A zenei felhozatalról korábban már írtunk, most két kapcsolódó eseményt foglalunk össze, amelyeket a VOLT keretében tartanak.
A fesztivál ad otthont az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnöksége hivatalos záróbulijának. Ennek kapcsán a fesztiválok fő célcsoportját alkotó 16-35 év közötti korosztály szemén keresztül kívánják bemutatni 2011 Magyarországát. A Hungarikum 2011 kiállítás keretében a 20 legtöbb szavazatot kapó tárgyak, tájak, ételek, személyek, italok, események kerülnek bemutatásra - szavazni június 15-éig a fesztivál weboldalán lehet. Pár példa a listáról: Balaton, Erős Pista, gulyás, lángos, puli kutya, Túró rudi, Tankcsapda.
Néhány év szünet után idén ismét Sopronban adják át a 10 évvel ezelőtt a fesztivál főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert által alapított VOLTfolió Kulturális Médiadíjat. A VOLTfolió elsődleges küldetése tíz év távlatából is változatlan: mindazokat a médiumokat és médiaszemélyiségeket évről évre elismerésben kívánja részesíteni, akik és amelyek a kultúra közvetítéséért a legtöbbet és a legjobb színvonalon tesznek. A közönségszavazás június 20-ig tart a voltfolio.hu oldalon. Jelölt TV műsor például a Dob+Basszus Live és a Záróra, műsorvezető Lévai Balázs és Veiszer Alinda, rádióműsor: Akusztik, Utasellátó, rádióadó: Class FM, radiocafé 98.6, budapesti klub: A38, Szikra, Zöld Pardon.
A VOLT weboldalán pedig már megtalálható a helyszín térképe is, ha valaki alaposan előre szeretné tervezni programját. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.