Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Két hét múlva nyit a VOLT Fesztivál

Vegyes programok Sopronban.

2011.06.13. 12:35 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Két hét múlva, június 29-én nyitja meg kapuit Sopronban az idei VOLT Fesztivál. A zenei felhozatalról korábban már írtunk, most két kapcsolódó eseményt foglalunk össze, amelyeket a VOLT keretében tartanak.
A fesztivál ad otthont az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnöksége hivatalos záróbulijának. Ennek kapcsán a fesztiválok fő célcsoportját alkotó 16-35 év közötti korosztály szemén keresztül kívánják bemutatni 2011 Magyarországát. A Hungarikum 2011 kiállítás keretében a 20 legtöbb szavazatot kapó tárgyak, tájak, ételek, személyek, italok, események kerülnek bemutatásra - szavazni június 15-éig a fesztivál weboldalán lehet. Pár példa a listáról: Balaton, Erős Pista, gulyás, lángos, puli kutya, Túró rudi, Tankcsapda.
Néhány év szünet után idén ismét Sopronban adják át a 10 évvel ezelőtt a fesztivál főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert által alapított VOLTfolió Kulturális Médiadíjat. A VOLTfolió elsődleges küldetése tíz év távlatából is változatlan: mindazokat a médiumokat és médiaszemélyiségeket évről évre elismerésben kívánja részesíteni, akik és amelyek a kultúra közvetítéséért a legtöbbet és a legjobb színvonalon tesznek. A közönségszavazás június 20-ig tart a voltfolio.hu oldalon. Jelölt TV műsor például a Dob+Basszus Live és a Záróra, műsorvezető Lévai Balázs és Veiszer Alinda, rádióműsor: Akusztik, Utasellátó, rádióadó: Class FM, radiocafé 98.6, budapesti klub: A38, Szikra, Zöld Pardon.
A VOLT weboldalán pedig már megtalálható a helyszín térképe is, ha valaki alaposan előre szeretné tervezni programját. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.