Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - multiplayer részletek

Újabb érdekes részletek láttak napvilágot.

2011.06.13. 19:05 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Érdemes volt már egy csokorba szedni a Battlefield 3 többjátékos módjával kapcsolatos részleteket, ugyanis az E3-on igen sok dologra fény derült. Lássuk akkor sorban őket, mert van egy pár!
Először is megerősítést nyert a squad leader (osztagvezető) jelenléte a játékban, melyet külön ki is tudunk majd spottolni. Hivatása még nem teljesen tisztázott, de lesz ilyen lehetőség és sok érdekes használati mód kavarog a fejemben vele kapcsolatban. Különböző gránátokkal szórhatjuk majd az ellenséget, nem kell csak és kizárólag a repeszre összpontosítani, ezzel egy jó csokor taktikai lehetőséget nyitnak meg nekünk a fejlesztők. Az új Destruction 3.0-ra keresztelt rombolási algoritmusba bekerült egy olyan lehetőség is, hogy a leomló tömbök a házakról agyonüthetnek embereket! Ez is jól meg fogja dobni majd a játékot, látom magam előtt a lesből falra célzó rakétavetős játékosokat, akik csak arra várnak, hogy a nyakunkba omlasszanak egy jó tonna blokktéglát.
A support (támogató) osztály lesz felelős a lőszer utánpótlásért és lecövekelhet kétlábú géppuskákat is végre. A rifleman (gépkarabélyos) osztály lesz a felcser is egyben, természetesen egészségügyi csomaggal és defibrillátorral felvértezve. Lehetőségünk lesz tűzmód váltásra is melyek a már megszokott félautomata, automata és a rövid sorozatot lövő beállításokat foglalják magukban. Lesz továbbá "golyó kiizzadás" is a többjátékos módban, melyet olyan dolgok akadályozhatnak például, mint a folyamatos fedezőtűz az ellenség részéről.
Ezeken kívül még olyan életszerűséget javító tényezőre is gondoltak a fejlesztők, hogy a zseblámpával elvakíthatjuk ellenfeleinket. De lesznek még frakció-specifikus fegyverek és unlockolható kiegészítők is, valamint a tankokat mozgásképtelenné tehetjük, mielőtt megsemmisítenénk azokat.
Egyelőre ennyi információ áll a rendelkezésünkre, de amint még többet tudunk meg, természetesen jelentkezünk. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.