Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - multiplayer részletek

Újabb érdekes részletek láttak napvilágot.

2011.06.13. 19:05 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Érdemes volt már egy csokorba szedni a Battlefield 3 többjátékos módjával kapcsolatos részleteket, ugyanis az E3-on igen sok dologra fény derült. Lássuk akkor sorban őket, mert van egy pár!
Először is megerősítést nyert a squad leader (osztagvezető) jelenléte a játékban, melyet külön ki is tudunk majd spottolni. Hivatása még nem teljesen tisztázott, de lesz ilyen lehetőség és sok érdekes használati mód kavarog a fejemben vele kapcsolatban. Különböző gránátokkal szórhatjuk majd az ellenséget, nem kell csak és kizárólag a repeszre összpontosítani, ezzel egy jó csokor taktikai lehetőséget nyitnak meg nekünk a fejlesztők. Az új Destruction 3.0-ra keresztelt rombolási algoritmusba bekerült egy olyan lehetőség is, hogy a leomló tömbök a házakról agyonüthetnek embereket! Ez is jól meg fogja dobni majd a játékot, látom magam előtt a lesből falra célzó rakétavetős játékosokat, akik csak arra várnak, hogy a nyakunkba omlasszanak egy jó tonna blokktéglát.
A support (támogató) osztály lesz felelős a lőszer utánpótlásért és lecövekelhet kétlábú géppuskákat is végre. A rifleman (gépkarabélyos) osztály lesz a felcser is egyben, természetesen egészségügyi csomaggal és defibrillátorral felvértezve. Lehetőségünk lesz tűzmód váltásra is melyek a már megszokott félautomata, automata és a rövid sorozatot lövő beállításokat foglalják magukban. Lesz továbbá "golyó kiizzadás" is a többjátékos módban, melyet olyan dolgok akadályozhatnak például, mint a folyamatos fedezőtűz az ellenség részéről.
Ezeken kívül még olyan életszerűséget javító tényezőre is gondoltak a fejlesztők, hogy a zseblámpával elvakíthatjuk ellenfeleinket. De lesznek még frakció-specifikus fegyverek és unlockolható kiegészítők is, valamint a tankokat mozgásképtelenné tehetjük, mielőtt megsemmisítenénk azokat.
Egyelőre ennyi információ áll a rendelkezésünkre, de amint még többet tudunk meg, természetesen jelentkezünk. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.