Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost Recon: Future Soldier - részletek

Az E3 alatt végre szivárgott némi infó.

2011.06.13. 21:17 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Ubisoft amellett, hogy nagy titokban fejlesztgeti a Ghost Recon: Future Soldier játékát, elég rögös úton halad a projekt, így érthető volt, hogy a 2009-es bejelentése óta vajmi keveset hallottunk felőle. Azonban ez most megváltozni látszik, kezd összeállni a kép és egyre kecsegtetőbben hangzik az egész.
Lássuk akkor, hogy mire számíthatunk majd a végleges verzióval kapcsolatban!
Első ránézésre is nagyon úgy fest a dolog, hogy inkább a lövölde felé fog hajlani a képzeletbeli mérlegünk nyelve, nem pedig az Advanced Warfighter taktikai vonala irányába. Ne essetek kétségbe, ez a játék még mindig keményebben épít a taktikázásra, mint sok, ezzel a címszóval reklámozott alkotás. Kapunk majd rengeteg közeljövőbeli kütyüt, amit használhatunk a szánk íze szerint, viszont a négy tagú alakulatunk sokkal önállóbb lesz. Nem kell minden második lépés után parancsokat osztogatni nekik, ki fogják használni a terep adta lehetőségeket.
A játékos, mint parancsnok, megjelölhet három célpontot a csapattagoknak, majd a ravaszt meghúzva a negyedik célpont homlokára célozva, a csapattagok is lőni kezdenek, így gyors rajtaütéseket vihetünk majd véghez.
A történetről is hallhattunk pár szót, mely eddig meglehetősen abba a bizonyos balladai homályba veszett. A Ghost csapat egy fegyvercsempész hálózatot akar lefülelni és így a világ számos pontján megfordulnak majd. Az E3-as demóban a 12 küldetéses kampány harmadik misszióját láthatta a nagyérdemű közönség, s a teljes kampány egy négyszemélyes ko-operatív módnak is felfogható, ahova természetesen a barátok beugorhatnak segíteni.
A demóban egy nigériai faluban egy CIA ügynököt kellett kiszabadítani, ezt láthatjátok a lentebb található videóban is. Rejtve megközelíti a csapat a falut, majd a lövések hangjára a civilek hasra vetik magukat, vagy épp elkezdenek menekülni, egyszóval úgy viselkednek, ahogy egy civilnek kell. Emellett a csapatunk természetesen profi módon szedi ki a fegyvereseket, lehetőség szerint civil áldozat nélkül.
Ahogyan többen tapasztalták a demóval játszva, a játék erősen épít a fedezékrendszerre. Ez a legjobb módja annak, hogy életben tartsuk a csapatunkat. Azonban egy fedezék sem tart örökké, így jól meg kell majd válogatni, hogy mi mögé guggolunk be. Bár ez már lassan alap követelmény lesz a lövöldékben.
A játék majd valamikor 2012-ben fog megérkezni a boltokba, ha minden jól megy. Eddig ígéretesnek tűnik. ■

hozzászólások (4)

Hype
Hype 2011.06.13. 22:25
A honlapján csak az xboxos meg ps3as doboz van, a pc valahogy lemaradt, de ettől függetlenül most ez PCre is jön? Néha nem értem miért nem lehet kerek perec ki írni nekik a platformokat.
rootshaper
rootshaper 2011.06.13. 22:30
sajnos eddig úgy fest a dolog, hogy nem jön PC-re, de amint változik a helyzet, titeket tudósítunk elsőnek :)
GustyX
GustyX 2011.06.13. 23:07
Kezdetek óta úgy tudom, hogy jönni fog PC-re is.
Lacko
Lacko 2011.06.14. 08:16
Hétvégén feltettem az első részt. Hát az még most is zseniális. Elképesztő játékélmény!
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.