Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steel Legions - élesítve

Mától elérhető a webes játék.

2011.06.15. 14:20 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A hamburgi illetőségű Splitscreen Studios webes játéka kilépett a tesztfázisból és most már hivatalosan is elérhetővé vált mindenki számára. A fejlesztők kigyomlálták a leginkább szembetűnő bugokat és egy komoly tartalomfrissítést is beépítettek a programba, valamint hallgatva a béta tesztelők véleményére, sok új funkcióval is bővítették játékukat.
Meglepetésekkel is szolgál a fejlesztő csapat, melyek közül az egyik, hogy a szintkorlát megemelkedett 15-ről 20-ra. Arra is lehetőséget nyújtanak, hogy aki a legjobban teljesít az adott küldetésben, megtömheti a digitális pénztárcáját prémium valutával, melyből értékes eszközöket vásárolhat magának.
A játékban egyébként az acélért és az olajért megy a harc, melyet különböző tankokkal tudunk a saját oldalunkra billenteni. Ezekhez a tankokhoz lehet vásárolni ezt-azt, különböző felépítményeket és természetesen fegyverzetet is.
A játék tehát éles, mindenki kipróbálhatja, hogy aztán eldöntse, érdemes-e vele a továbbiakban foglalkozni, avagy sem. Azt bizton állíthatom, hogy egy próbát megér a program, így hát harcra fel, irány a Steel Legions hivatalos oldala. Alant pedig találhattok egy kedvcsináló videót is a játékhoz. ■

Steel Legions
A legutóbbi Steel Legions cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.