Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

VOLTfolió Kulturális Médiadíj - még 5 napig tart a szavazás

Idén is kiosztják a VOLTfolió díjakat.

2011.06.15. 18:05 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Négy év szünet után idén ismét kiosztják a 2001-ben a VOLT Fesztivál főszervezői - Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert - által alapított VOLTfolió Kulturális Médiadíjakat. A díjátadó gála ráadásul visszatér eredeti helyszínére: az első három évben Sopronban, majd két alkalommal Budapesten tartották, idén pedig ismét Sopron ad otthont a műsornak. Július 1-jén a Soproni Petőfi Színház ad otthont a díjátadó ceremóniának, melyet két nappal később, július 3-án a Magyar Televízió felvételről közvetít.
A nyolc médiakategória mellett különdíjak is szerepelnek a listán. Szavazni lehet a legjobb budapesti és vidéki klubokra, különdíjat kap egy rádiós zenei szerkesztő és életműdíjat ad át az MTI. A szavazás két fordulóból áll: május közepén zárult a szakmai rész, melynek során a kuratórium választott ki 500 hazai "szakmabelit", akiket szavazásra kértek fel. A részükről legtöbb szavazatot kapó jelöltek kerültek a második fordulóba - kategóriánként 5-6 jelölt -, ahol a közönség szavazatait várják a szervezők a voltfolio.hu oldalon, egészen június 20-áig.
Egy "hivatalos dal" is készült a VOLTfolió Kulturális Médiadíjhoz kapcsolódóan: az LGT Szól a Rádió című dalát dolgozták fel a hiphop hazai képviselői: az Animal Cannibals, a Hősök, a Punnany Massif és Fluor Tomi. A számot alább meg is hallgathatod. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.