Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darksiders II - a harc menete

Rendezői kommentárral érkezett egy videó a Halálról harc közben.

2011.06.16. 16:07 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Ha valami nagyon felkeltette a figyelmemet az E3 körül, az a Darksiders második része, ahol egy új karaktert személyesítünk majd meg, név szerint ő lesz Death, a halál. Már az első résznek is az egyik legjobban eltalált része a harc volt, de úgy fest, hogy a fejlesztők ezt még egy szinttel magasabbra kívánnak emelni. Az új epizód csatái sokkal agilisebbek lesznek - és ezt bele integrálják Death jellemébe is.
Az angolul kevésbé tudók részére a lényeget kiemelve nagyjából annyiról van szó a videóban, hogy Death, elődjéhez képest sokkal mozgékonyabb, ugyanis nem visel annyi páncélt, mint War, ez pedig azt eredményezi, hogy a mozgása sokkal folyékonyabb lesz, a kombókat sokkal meglepőbb módon lehet majd összekapcsolni és kivitelezni. Helyet kap még a játékban egy loot rendszer is, fegyverekkel és egyéb tárgyakkal, melyeknek természetesen lesznek statjaik is. Ezzel együtt RPG elemeket is beépítenek majd. Lesznek elsődlegest statjai a karakternek, mint az "alap" RPG játékokban, melyeket különböző eszközökkel növelni is tudunk, a szintlépésen kívül. Lesznek skil fák is, amik közt az elosztott pontok mennyisége befolyásolja Death végleges kinézetét - erre láthatunk is 3 gyönyörű koncepció rajzot.
De beszéljen inkább helyettem Marvin Donald, a Darksiders II-t fejlesztő Vigil Games embere. A játékot pedig várjuk, nagyon, majd 2012-ben valamikor. ■

Darksiders II
A legutóbbi Darksiders II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.