Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Portal 2 - videoklip verseny

A Valve egy játékot hirdetett.

2011.06.16. 16:23 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sokan nem tudjátok valószínűleg, hogy a Valve nem csak saját soundtracket használt fel a Portal 2 játékukhoz, de egy The National számot is magukévá tettek és a soundtrack is tartalmazza természetesen. Ehhez a dalhoz kellene a kreatív játékosoknak egy videoklipet gyártani július 15-ig.
A napokban indult játékra bárki nevezhet, csak annyi a feladat, hogy a The National Exile Vilify számához készítsen egy videót, majd töltse fel azt a YouTube-ra, melyet be kel még taggelni azzal, hogy "PORTAL2NATIONALEXILE". Ezzel már részt is vesztek a versenyen, ahol természetesen a legötletesebb, legkreatívabb versenyző nyer. A főnyeremény pedig azon kívül, hogy a zenekar hivatalos klipjévé válik a videó, még egy dedikált Eastwood gitárt, egy nagy doboz ereklyét a Valve-tól - pólókat, kütyüket, posztereket - valamint speciális Jinx-es pólókat is tartalmazni fog. A Valve azzal bíztatja a lelkes amatőröket, hogy a klip tartalmazhat bármit, ami a Portal 2-t, vagy a zenekart érinti; lehet élő, felvett gameplay, képek a zenekarról, vagy bármi, ami ezek közé a keretek közé befér.
További infóért keressétek fel a hivatalos oldalát a versenynek, ahol a részletes szabályokat és nyereményeket is megtaláljátok. ■

Portal 2
A legutóbbi Portal 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.