Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 3 - meghal egy főszereplő?

A Naughty Dog nem rest végezni egy karakterrel, ha a sztori úgy kívánja.

2011.06.18. 19:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony múlt heti E3-n megtartott sajtókonferenciájának egyik fő száma kétségtelenül az Uncharted 3: Drake's Deception bemutatója volt. A látványos trailerből, amit akkor egy élő demonstráció is követett, megbizonyosodhattunk két dologról: egyfelől a trilógia harmadik része is hozni fogja az első kettőre jellemző kaland-mozi jelleget, rengeteg látványos jelenettel, töménytelen akcióval és megannyi komikus párbeszéddel, másfelől pedig két eddig még kérdéses karakter, Chloe és Elena is visszatérnek, hogy tovább bonyolítsák Drake amúgy sem unalmas életét. A Naughty Dog vezetője, Evan Wells azonban egy interjúban úgy fogalmazott, hogy a csapat nem rest végezni valamelyik főszereplővel, ha a történet úgy kívánja.
"Semmi sincs kőbe vésve. Ha a történetnek erre van szüksége, akkor erre van szüksége. És nem csak a drámai sokkhatás végett, tökéletesen kell passzolnia a történetvezetésbe, ha el szeretnénk érni, hogy Drake jelleme olyan irányba fejlődjön, amilyenbe terveztük."
Wells emellett azt is kifejtette, hogy ha meghal valamelyikük - vagy akár mindketten(?) - ha nem, mindenképpen kisebb jelentőségű szerepet játszanak majd mint az előző történetekben.
"Szeretnénk a Nate körüli dolgokat és személyeket érintő bizonyos kérdéseket nyitva hagyni. Chloe és Elena visszatérnek ugyan, de sokkal kevesebb szerepük lesz mint volt az Uncharted 2-ben. Ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt helyezünk Victor Sullivan karakterének, mint Drake mentorának bemutatására."

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.