Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Race Driver: GRID - lekapcsolják a szervereket

Csak az Xbox Live Gold felhasználóknak marad elérhető az online opció.

2011.06.20. 08:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters a mai napon úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a 2008-ban megjelent Race Driver: GRID online játékmódját, és leállítják az azt kiszolgáló szervereket. Ez a PC-s és PS3-as közösséget érinti, mivel az Xbox 360-as verziót támogató szervereket a Microsoft üzemelteti, így azok továbbra is elérhetőek lesznek. A Codemasters részéről Ian Webster nyilatkozott a döntés hátteréről.
"A Race Driver: GRID 2008-as megjelenése óta eltelt három év után úgy döntöttünk, hogy leállítjuk a PC-s és PlayStation 3-as játékok online szervereit, mert nem sikerült megállapodnunk a szervereket birtokló céggel a szerződés meghosszabbításáról. Ez az Xbox 360 játékosokat nem érinti. Köszönjük az érintett rajongóknak a támogatást és megértést."

Race Driver: GRID
A legutóbbi Race Driver: GRID cikkek, hírek

hozzászólások (13)

Dark Archon
Dark Archon 2011.06.24. 11:25
De csak két hónom van, a bőrfotelt hogyan viszem? :D

Egyébként a legzseniálisabb a Battlefield rendszere, fizessék a játékosok a szervereket. Így addig tartanak, míg van játékos. Nem is kell nyilvánosan kiadni a szerver kódot és csalásbiztosabb is a dolog. Biztosan lenne GRiD-es is, aki bérelne.
Ghoost
Ghoost 2011.06.24. 12:05
Így van, a hangulat utánozhatatlan. De ez is nagyon jó volt, teamspeaken beszéltünk közbe a barátokkal aztán mentek a nagy csaták. Persze 1-2 barom mindig akadt aki csak azért "játszott", hogy a mások szórakozását tönkretegye, de ettől még én nagyon élveztem ezt a játékot. Folytatás nagyon jó lenne, azért a Dirt meg ennek a közönsége más egy kicsit, az nem pótolja ezt az élményt, másféle szórakozást nyújt. A multijával se játszottam még, remélem az nincs úgy elbaszva mint az F1es játékuké.
Skorpio90
Skorpio90 2011.06.27. 18:57
Én is a minap szemeztem vele a polcon:) Az Ultimate Carnage-t próbáltad? Egy ezresért adják, de + 2 autóért nem tom megérné-e.
ufodani
ufodani 2011.06.28. 15:18
A GameRanger tovább üzemelteti a szervereket. A GRIDhez szükséges klienst itt lehet lehúzni.
Dark Archon
Dark Archon 2011.06.30. 13:02
Ha majd lesz időm (na meg türelmem, mert ezek a driftelős versenyek az agyamra mennek) egyántalán a GRiD-et végigtolni, akkor utána lehet, hogy nosztalgiából megveszem, hogy mégse ugyanazt játszam végig. De nem próbáltam. Egyántalán, van még játékos?
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.