Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Race Driver: GRID - lekapcsolják a szervereket

Csak az Xbox Live Gold felhasználóknak marad elérhető az online opció.

2011.06.20. 08:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters a mai napon úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a 2008-ban megjelent Race Driver: GRID online játékmódját, és leállítják az azt kiszolgáló szervereket. Ez a PC-s és PS3-as közösséget érinti, mivel az Xbox 360-as verziót támogató szervereket a Microsoft üzemelteti, így azok továbbra is elérhetőek lesznek. A Codemasters részéről Ian Webster nyilatkozott a döntés hátteréről.
"A Race Driver: GRID 2008-as megjelenése óta eltelt három év után úgy döntöttünk, hogy leállítjuk a PC-s és PlayStation 3-as játékok online szervereit, mert nem sikerült megállapodnunk a szervereket birtokló céggel a szerződés meghosszabbításáról. Ez az Xbox 360 játékosokat nem érinti. Köszönjük az érintett rajongóknak a támogatást és megértést."

Race Driver: GRID
A legutóbbi Race Driver: GRID cikkek, hírek

hozzászólások (13)

Dark Archon
Dark Archon 2011.06.24. 11:25
De csak két hónom van, a bőrfotelt hogyan viszem? :D

Egyébként a legzseniálisabb a Battlefield rendszere, fizessék a játékosok a szervereket. Így addig tartanak, míg van játékos. Nem is kell nyilvánosan kiadni a szerver kódot és csalásbiztosabb is a dolog. Biztosan lenne GRiD-es is, aki bérelne.
Ghoost
Ghoost 2011.06.24. 12:05
Így van, a hangulat utánozhatatlan. De ez is nagyon jó volt, teamspeaken beszéltünk közbe a barátokkal aztán mentek a nagy csaták. Persze 1-2 barom mindig akadt aki csak azért "játszott", hogy a mások szórakozását tönkretegye, de ettől még én nagyon élveztem ezt a játékot. Folytatás nagyon jó lenne, azért a Dirt meg ennek a közönsége más egy kicsit, az nem pótolja ezt az élményt, másféle szórakozást nyújt. A multijával se játszottam még, remélem az nincs úgy elbaszva mint az F1es játékuké.
Skorpio90
Skorpio90 2011.06.27. 18:57
Én is a minap szemeztem vele a polcon:) Az Ultimate Carnage-t próbáltad? Egy ezresért adják, de + 2 autóért nem tom megérné-e.
ufodani
ufodani 2011.06.28. 15:18
A GameRanger tovább üzemelteti a szervereket. A GRIDhez szükséges klienst itt lehet lehúzni.
Dark Archon
Dark Archon 2011.06.30. 13:02
Ha majd lesz időm (na meg türelmem, mert ezek a driftelős versenyek az agyamra mennek) egyántalán a GRiD-et végigtolni, akkor utána lehet, hogy nosztalgiából megveszem, hogy mégse ugyanazt játszam végig. De nem próbáltam. Egyántalán, van még játékos?
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.