Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V pletykák

Több jel is arra utal, hogy a játék már jövőre megjelenhet.

2011.06.21. 09:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Több külföldi oldal is egyöntetűen azon a véleményen van, hogy a Rockstar Games legnagyobb csillaga, a Grand Theft Auto sorozat legújabb része, a GTA V akár már jövő évben megjelenhet. Ez persze - visszatekintve a sorozat eddigi tendenciájára - még így is bő egy évet, majdnem másfelet jelenthet, hisz az előző epizódok is rendre év vége felé jelentek meg, kivéve a legutóbbi részt. Az már eddig is nyílt titok volt, hogy a fejlesztés gőzerővel folyik, és a munkálatok állítólag remek ütemben haladnak. Elkészültek az olyan részekkel, mint például a beépített mini-játékok. A fejlesztők úgy számítják, hogy ez lesz minden idők legnagyobb és legsikeresebb GTA játéka, ami messze felülmúlja majd a negyedik részt is. Helyszín tekintetében számos pletyka kering, melyek szerint ezúttal igazi városokban - Tokió, London és Párizs - játszódik a történet, de ismét felmerültek fiktív helyszínek is, mint Las Venturas, Los Santos, San Fiero, vagy épp egy felújított Vice City. Ezek persze csak találgatások, hivatalos információ nincs. Ugyanilyen spekuláció övezi a küldetéseket is, melyek száma elérheti a 200 darabot, melyeket ismét több megbízótól kapunk majd. Már folynak a meghallgatások a főbb szerepekre, többek közt James Pedeaston szerepére, aki már a San Andreasban és a negyedik részben is felbukkant. Hogy milyen platformokra jelenik majd meg a játék, egyelőre nem tisztázott, de több mint valószínű, hogy a Rockstar nem hazudtolja meg önmagát, és ismét PlayStation 3 és Xbox 360 exkluzivitást élvez majd a program, amit később esetleg egy PC-s port is követhet.
Ezeket az információkat érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen a készítők mélyen hallgatnak a játékról, így szinte semmilyen hivatalos megerősítés nincs. ■

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (14)

Toki
Toki 2011.07.06. 00:02
Az alap trilógiára gondoltam, az én emlékeim meg tapasztalataim szerint vice city volt a legkisebb, de mindegy is, lényegtelen.
help96
help96 2011.07.06. 21:54
Ezt nekem írtad, KAIN? Ha igen, akkor miért?
Attila88
Attila88 2011.07.06. 22:49
Hmm.

Hogy a témához is kicsit hozzászóljak: nekem a Vice City az egyértelmű favoritom. Persze nem állítom, hogy az a legjobb, de az a rész jött ki akkor, amikor épp legjobban bele tudtam magam élni a játékba. Lehet, ha pár évvel fiatalabb lennék, akkor a negyedik részt Isteníteném, és nevetnék azokon, akik GTA VC-t favorizálják.
Ja, az ötös részhez meg valószínűleg gépet kell újítanom megint, már a 4-es se ment akadásmentesen fullhd-ban...
Flymare
Flymare 2012.06.23. 12:32
Így tömören ahogy leírtad egyet értek veled. Főleg a záró jeles résszel! :-)
Bomc.
Bomc. 2012.06.24. 11:02
Én pár évvel idősebb vagyok és 4. részt istenítem. :) Komolyan mondom amikor még csak youtube gameplay videókat láttam róla azt hittem hogy egy filmet nézek. Grafikája fényévekkel megelőzte az előző részeket. Más autós játékokkal nem is nagyon játszok, mert az összes közül a GTA 4 grafikai megoldásai a legrealisztikusabbak (persze van 1-2 bug de semmi se tökéletes)
5-ösbe ami nekem kéne: nagyobb város (mint SA), repülőgép, lángszóró, minigun :D
további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.