Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Törpül a világ

Augusztus végén kerül a magyar mozikba a Hupikék törpikék film.

2011.06.21. 16:12 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Már Andalúzia csodás fehér falvai sem a régiek. Szerencsére. A hagyománytiszteletéről híres környék egyik apró települése, Júzcar lakói úgy döntöttek, hogy domboldalba épült vakító hófehér falujukat alapjaiban átalakítják: és minden házat kékre mázolnak. Tizenkét helyi festő négyezer liter kék festékkel két hét alatt kékítette el az egész falut, beleértve a középkorban épült templomot is. A helyiség egészen olyan lett, mintha a hupikék törpikék otthona volna, és a hasonlóság nem véletlen. A fantasztikus átalakulásra azért is volt szükség, mert amellett, hogy a falut több mint 1000 törp figura árasztotta el, rengeteg törpike esemény veszi kezdetét a mai nappal, hogy ezzel is közösen megünnepeljék a Hupikék törpikék (Smurfs, hazai bemutató: augusztus 25.) mozikba kerülését. Törpapa, Törpilla, és a többi ismerős apró kék figura most először kerül a mozivászonra, rajongók ezreinek örömére. A törpök (spanyolul: pitufos) nagyon népszerűek Andalúziában is, és bár a turizmus hiányára eddig sem panaszkodhattak, szeretnének a világ törprajongóinak zarándokhelyévé válni. ■

előző
következő
Törpül a világ
Törpül a világTörpül a világTörpül a világ

Forrás: IC Press

hozzászólások (22)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.06.22. 06:10
Persze tudom boll a játék adaptációk nagy mestere de ez majdnem eléri azt a színvonalat :-) amúgy én is azt írtam hogy szerette volna elvállalni :-) az első hsz meg ironikus volt előtte utánanéztem ki követett el 5-10 év szabadságvesztéssel járó bűntettet
Dark Archon
Dark Archon 2011.06.22. 07:43
Jól látom, még a budit is lefestették? :-D Most a nem túl szép házak még rondábbak lettek, grat.
szbszig
szbszig 2011.06.22. 08:03
Már nem is tudom, hogy ezen sírjak inkább, vagy azon, hogy élőszereplős film készül belőlük... :-(:-/
Aryx
Aryx 2011.06.22. 22:41
Új Nightwish-t nem szidni. X( Igaz, hogy a fanok többsége a mai napig nem tudja lenyelni Anette-et (ehm), és már vagy 5 éve Tarját sírják vissza, de úgy hiszem, kár fanyalogni. Ezt mind Nightwish-fanatikus írom, 9 éve a no. 1 banda nálam. Egészen tavalyig én is bojkottáltam az Anette-féle Nightwisht, majd legyőzve minden ellenérzetem, végighallgattam néhány számot a Dark Passion Play-ről. Az embernek meg kell tanulni felejteni, kicsit megerőltetni magát, és rájön, hogy ez nem is olyan rossz, elkezdi nyomogatni a repeat-gombot, majd szép lassan ő maga is átalakul vmilyen másfajta teremtménnyé (vazzeg). A konklúzió az, hogy ez még mindig Nightwish, hiába volt profibb és képzettebb Tarja, és hiába volt képes Anette-nél 2x hosszabb ideig elnyújtani a hangját, a magam részéről mégis bővült a kedvenc Nightwish-ek tarcklistája. Tarja esetében majd' minden műfajban kipróbálták már magukat, az operás vonaltól a végén a heavy-sebb irányba terelődtek, Anette-hez pedig megint más (folkosabb) műfaj passzolt - ezért nem kell a régi Nightwish-dalok Anette-es feldolgozásait hallgatni :), viszont a neki írt számokat ennél messze jobban akceptálja ez a svéd csaj.

Kis extra: Tarja évről-évre feljebb törekszik szólistaként, érdemes lecsekkolni kb. minden eddig kiadott számát.
Turulbirodalom
Turulbirodalom 2011.06.22. 23:42
Nálam ez már csak így van, a régi valahogy mindenből jobban tetszik (Nightwish, Pokolgép, Ossian), de nem csak a zenével vagyok így (hanem például az autókkal, de még gyakran a számítógépekkel is, időnként még ma is szívesen kapcsolom be az 1Ghz-re pörgetett 650MHz-es celeronomat, ami az idén lesz kereken tíz éves).
"ezért nem kell a régi Nightwish-dalok Anette-es feldolgozásait hallgatni" Ezzel csak egyetérteni tudok, nem vagyok mazochista. Egyébként semmi bajom nincs az új Nightwish-el, csak a régi sokkal jobbnak tartom.

U.i. Én tavaly kezdtem el rendszeresen Nightwish-t hallgatni, meghallgattam ezt is, azt is, szóval a véleményem nem azon alapszik, hogy a régit szoktam volna meg, hanem egyszerűen csak jobban tetszett.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.