Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost Recon: Future Soldier - béta infók

Választ kapunk pár fontos kérdésre.

2011.06.21. 16:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az új Ghost Recon játék, a Future Soldier nagy népszerűségnek örvendett az E3-on és felmerült újra a multiplayer béta lehetősége is. Eddig nem kaptunk rá érdemleges választ, azonban most minden megváltozik, ugyanis a fejlesztő Ubisoft megerősítette, hogy 2012 elején számíthatunk egy béta tesztre.
Az információk szerint a béta 2012 januárjában fog érkezni, pár hónappal a játék boltokba kerülése előtt. Így a végleges verzióra valamikor március környékén számíthatunk leghamarabb. Azonban van egy nagyon rossz hírem, mint a PC, mind pedig a PS3 felhasználók számára. A béta verziót kizárólag XBOX-ra kívánják megjelentetni, így elég nehéz elhinni, mikor azt mondják a cégnél, hogy "nagyon kívoncsiak vagyunk a közösség véleményére a játékkal kapcsolatban".
Azok, akik birtokában vannak a Splinter Cell: Conviction játéknak, már biztos, hogy ki fogják tudni próbálni a béta verziót, de azok se csüggedjenek, akiknek nincs meg a játék, ugyanis szét fognak osztani pár kulcsot majd az előrendelők közt is, valamint később még biztosítanak minket róla, hogy lesz több módja is a bétába való bekerülésre.
Még arról is szó esett, hogy mit fognak kapni azon játékosok, akik bekerülnek majd a béta tesztbe. Leginkább az állításuk szerint formabontó többjátékos módot tudják majd kipróbálni, mely erősen épít a személy és a csapat profizmusára is. Majd meglátjuk, hogyan kivitelezik mindezt, ugyanis nem egyszer hallottunk már ilyesmit. A többi részletről egyelőre nem nyilatkoztak a srácok, majd a béta közeledtével fognak felreppenni információk.
Az XBOX-os kizárólagos bétának az oka pedig a Kinect mikrofonos hangvezérlés lehet, gyanítjuk, hogy azt kívánják leellenőrizni a nagyérdeművel, amolyan szórakoztató formában. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.