Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Kinect támogatású reklámokat tervez a NUads

Hamarosan jöhetnek a Kinect támogatású reklámok.

2011.06.22. 08:05 | szerző: rootshaper | kategória: Konzol - Microsoft

Ahogy a Kinect szép nagy teret hódít magának, egyre több szempontból is hasznossá válik a redmondi óriáscégnek. Nem csak a játékok mivoltát változtatja meg, hanem azt is, ahogyan a reklámokat befogadjuk. Legalább is ez lesz a célja a NUads-nak, mely a rövidítése a 'natural user-interface advertisements' - természetes felhasználói felületi reklámok - kifejezésnek. A napokban fogják az eljárást megmutatni a reklámozóknak a Cannes Lions nemzetközi fesztiválon.
A reklámok elsősorban a mikrofon adta lehetőségeket fogják majd kihasználni, mely nagyjából annyit tesz, hogy a reklám megtekintése közben, ha elkurjantjuk magunkat, hogy "Xbox More", akkor további információkat tudhatunk meg, valamint ha azt mondjuk: "Xbox Near Me", akkor a program a telefonunkra küld egy térképet, mely megmutatja, hol lehet a legközelebb beszerezni a reklámozott árucikket. Ha pedig az "Xbox Tweet" funkciót választjuk, egyből megoszthatjuk reklámunkat másokkal is.
Majd kiderül, hogy mennyire fog ez az eljárás működni, először is reklámozókat kell találni hozzá, akik látnak benne fantáziát. Kíváncsi leszek, hogy a felhasználók közül hánynak fog majd percek alatt az agyára menni a hangvezérelt reklám lehetősége. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.