Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Kinect támogatású reklámokat tervez a NUads

Hamarosan jöhetnek a Kinect támogatású reklámok.

2011.06.22. 08:05 | szerző: rootshaper | kategória: Konzol - Microsoft

Ahogy a Kinect szép nagy teret hódít magának, egyre több szempontból is hasznossá válik a redmondi óriáscégnek. Nem csak a játékok mivoltát változtatja meg, hanem azt is, ahogyan a reklámokat befogadjuk. Legalább is ez lesz a célja a NUads-nak, mely a rövidítése a 'natural user-interface advertisements' - természetes felhasználói felületi reklámok - kifejezésnek. A napokban fogják az eljárást megmutatni a reklámozóknak a Cannes Lions nemzetközi fesztiválon.
A reklámok elsősorban a mikrofon adta lehetőségeket fogják majd kihasználni, mely nagyjából annyit tesz, hogy a reklám megtekintése közben, ha elkurjantjuk magunkat, hogy "Xbox More", akkor további információkat tudhatunk meg, valamint ha azt mondjuk: "Xbox Near Me", akkor a program a telefonunkra küld egy térképet, mely megmutatja, hol lehet a legközelebb beszerezni a reklámozott árucikket. Ha pedig az "Xbox Tweet" funkciót választjuk, egyből megoszthatjuk reklámunkat másokkal is.
Majd kiderül, hogy mennyire fog ez az eljárás működni, először is reklámozókat kell találni hozzá, akik látnak benne fantáziát. Kíváncsi leszek, hogy a felhasználók közül hánynak fog majd percek alatt az agyára menni a hangvezérelt reklám lehetősége. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.