Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magicka - ingyenes PvP

Megkezdődhet végre az egymás elleni harc.

2011.06.23. 12:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Paradox Interactive komikus hangvételű, de eddig csak egymást segítve játszható játékába most bevezeti az egymás elleni küzdelem lehetőségét. Ezen sorokat írva a lehetőség már adott azoknak, akik megvásárolták a Magicka című játékot - meg persze azoknak is, akik ez után kapnak hozzá kedvet.
Az új tartalom részét képezi két PvP aréna, a Havindir Arena és a Training Grounds, valamint egy Reservoir nevezetű köpönyeg, melyet ingyen adnak a frissítéshez. Az új tartalom és lehetőség megünneplésére pedig Vlad - aki nem vámpír - elküldi a mágusokat egy új küldetésre is, melyről kaptunk egy videót is.
A tartalom mellett elérhetővé vált egy új pályacsomag is, mely már fizetős - de mindössze 3 dollárba kerül - mely a Vulcanus Arena című térképet tartalmazza. Ez egy sci-fi témájú pálya, ami funkcionál, mint PvP aréna és mint Challenge pálya, egyaránt. Ezen kívül pedig még két térkép elérhető, az egyik a Watchtower, a másik pedig a Frozen Lake, melyekért külön-külön 2 dollárt kell kipengetni a játékosoknak.
A PvP mód egyébként három játékmódot is felvonultat, melyek közül a Deathmatch az egyik alapvető; végre nem csak véletlenül sütheted meg cimboráidat, hanem értelmet is nyer ez a pusztítás. Itt minden mágus saját magáért harcol és a legjobb lesz a győztes. De ott van még a Brawl mód, ami annyiban különbözik az előbbitől, hogy itt a varázslóknak csak meghatározott számú életük van, aki pedig a végén marad, egyben a győztes is lesz. Végül pedig ott a Krietor mód, melyet egy modder nevezett el és talált fel, ebben körökre osztott harcot kell vívnunk a többiek ellen, ahol minden kör után más és más varázslatok válnak elérhetővé, mely rákényszeríti a játékosokat speciális, új stratégiák kialakítására.
A PvP mód már élesítve van, így csak le kell töltenie a játékosoknak és már mehet is a vérengzés. ■

Magicka
A legutóbbi Magicka cikkek, hírek

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2011.06.26. 14:41
Reservoir Dogs!!!!! :D:love:
Skorpio90
Skorpio90 2011.06.26. 16:19
Hát ez kurva jó volt:D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.