Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Black Prophecy - Episode 1: Inferno in Tulima

Egy tartalomban elég erős kiegészítőről adhatunk hírt.

2011.06.26. 17:09 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Gamigo, a Black Prophecy kiadója végre beszámolt arról, hogy mit is találhatnak majd a rajongók a soron következő tartalomfrissítésben. Szerencsére nem bántak szűkmarkúan sem az információval, sem pedig a tartalommal, így mindenki nagyon örülhet.
A legfontosabb újítás természetesen egy új terület lesz, mely az Enzo's Enigmatic Emporium of Exotic Elegance nevet viseli és egy új quest-hubként funkcionál majd. Ide a 15-ös szintet meglépő játékosok látogathatnak majd el, hogy folytassák kalandozásaikat. Egy fontos új feature is helyet kap a kiegészítőben, mely a bound sectors névre hallgat. Itt a játékosok feladata egyik szektorból a másikba jutni, melyek átjáróit különösen nehéz ellenségek őrzik majd, természetesen egy egész csapat szükségeltetik majd a kiiktatásukhoz. Ígéretük szerint további szektorok is érkeznek majd kisebb frissítésekkel együtt. Újragondolták még a kommunikációs felületet is, mely megkönnyíti majd például a bound sectorsban való előrehaladásunkat. A játékosok megismerhetik egymást avatarjaik alapján, és külön ablakban is cseveghetnek egymással. Helyet kap még egy játékbeli e-mail rendszer is, mellyel tárgyakat küldhetünk "postaköltség" fejében egy másik játékosnak.
Mindezeken kívül új munkákat, új sztori küldetéseket, új dinamikus küldetéseket, szabad bejárású zónákat, megváltozott PvP jutalmazási rendszert, fegyvertípusokat és új támadó, valamint védekező skilleket kapunk.
A kiegészítőt július első felére ígérik. ■

Black Prophecy
A legutóbbi Black Prophecy cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.