Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tíz éves az Anarchy Online

Már egy évtizede fut a népszerű sci-fi MMO.

2011.06.27. 16:42 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Funcom nagyon büszke arra, hogy a világ első és leghosszabb életű sci-fi MMO-ját tudhatja magáénak. Olyan fontos úttörő feature-ök köthetőek a nevéhez, mint például az instázás, a masszív, tömeges PvP lehetősége, vagy az in-game koncertek.
Ennek örömére a hónapban a Funcom megünnepli játékának 10 éves fennálását, mely 2001. június 27-én startolt el. Lássunk először egy kis történelmet! A játékkal kapcsolatos munkálatok még 1995 elején kezdődtek meg, akkoriban, mikor az internet még csak nagyon kis réteg számára volt elérhető; természetesen nekik is csillagászati árakon és rendkívül szűk sávszélességgel. A játék elsődleges célja az volt, hogy legalább 2500 játékost tudjon magáénak és a fejlesztők abban reménykedtek, hogy az internetnek van némi jövője. A Funcom részére az Anarchy Online mindig is egy olyan hely volt, melyben kipróbálhatták új ötleteiket, melyek közül a legtöbb már a mostanság divatos MMO játékokban alapkövetelmény. Ilyen például az instance lehetőség, a játékbeli reklám, vagy a digitális eladás; de akadnak olyan egyedi dolgok is, melyek sehol máshol nem lelhetőek fel: ilyenek az in-game rádiók, vagy a koncertek, de a lista még folytatódhatna, csak helyünk nincs rá.
De ne hagyjuk ki az in-game lehetőségeket sem, amik a 10 éves születéshónap alkalmából válnak elérhetővé. Természetesen rengeteg tartalommal ruházza fel az amúgy is bőséges játékot a fejlesztő cég - új járművek, ruhák, felszerelések, petek állnak a játékosok rendelkezésére a hónapban. Azok számára, akik a hónapra újra befizetik a havidíjat, külön juttatások és előnyök járnak - ilyen lesz a "Heckler of Celebration" közösségi pet is például.
De mit érne az ünneplés egy hatalmas buli nélkül? Az első játékbeli rádióállomás megalkotói szolgáltatják majd a zenét és a buli nem kevesebb, mint három napig fog tartani. ■

Anarchy Online
A legutóbbi Anarchy Online cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.