Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Might & Magic Heroes 6 - elindult a zárt béta

Egy- és többjátékos módot is tartalmaz a zárt béta.

2011.06.30. 11:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Heroes of Might & Magic sorozat legújabb, szám szerint hatodik részét a magyar illetőségű Black Hole Entertainment fejleszti, és egy huszárvágással új címet is adtak a készülő epizódnak: Might & Magic Heroes VI. A fejlesztés már eléggé előrehaladott állapotban van, így eljött az idő, hogy egy szűkebb közönség is kipróbálja az alkotást egy zárt béta formájában. Ez a béta a napokban indult el, és magába foglalja az egyjátékos, valamint a multiplayer módot is.
Az egyjátékos részben az oktató kampány két küldetését próbálhatjuk ki, majd a Sanctuary történet The Fury and the Mire térképén ismerkedhetünk meg az újdonságokkal. A többjátékos módban a Heroes of Might & Magic II egyik klasszikus pályájának, a Broken Alliance-nek a felturbózott változatán játszhatunk. A játékosok három AI vezérelte nép ellen vehetik fel a harcot. A béta során tesztelik a játékba épített Conflux nevű szolgáltatást, ami a mai trendeknek megfelelően egy sor közösségi funkciót kínál, mint a chat, de akár skype-n keresztül is kommunikálhatunk egymással. A Conflux emellett a szokásos lehetőségeket kínálja: saját profilt, sőt hősök egész dinasztiáját hozhatjuk létre, megoszthatjuk egymással elért eredményeinket és nyomon követhetjük barátaink ténykedését is. Ez a szolgáltatás csupán kiegészítője lesz a játéknak, nem működik majd másolásvédelemként, mivel a Might & Magic Heroes VI teljes mértékben játszható lesz offline is.
A megjelenés sincs már nagyon messze, a jelenlegi tervek szerint Európában szeptember 8-tól lesz elérhető, míg az Egyesült Államokban szeptember 6-tól. ■

Might & Magic: Heroes VI
A legutóbbi Might & Magic: Heroes VI cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.