Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint: Red River DLC - már megvásárolható

A Valley of Death DLC már elérhető minden platformon.

2011.07.02. 14:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Codemasters népszerű katonai szimulátorához a napokban már minden platformra elérhetővé vált a Valley of Death DLC, mely megjelenését egy videóval is megdobta a cég.
A csomag tartalma pedig a következő: nyolc darab, egyjátékos módban és négy fős többjátékos módban is játszható Fireteam Engagement küldetés, két új Combat Sweep küldetés, két új CSAR küldetés, két új Last Stand küldetés és végül pedig két új Rolling Thunder küldetés; természetesen eddig ismeretlen, új helyekre is kalauzolnak ezek az újdonságok. Ezek közül az egyik legimpozánsabb a régi szovjet gyártelep, ahol a játékosok raktárak és ipari létesítmények között küzdhetnek. Természetesen a lentebb látható videó mindezt képi anyaggal is alátámasztja, így aki nem bír magával, az gyorsan ellenőrizze állításomat, azoknak pedig, akik az árakra is kíváncsiak, a következő bekezdés elolvasását még ajánlom, a videó előtt.
Tehát a DLC már minden platformon elérhető, ami annyit tesz, hogy 360-ra az Xbox Marketplace-n keresztül 560 MS pontot kell kipengetni, ha le akarjuk tölteni a tartalmat, PC-re ugyan ez az ár, azonban ott a Windows Live Marketplace a vásárlásra alkalmas metódus; végül pedig Play Station Networkön keresztül 6 euróért tudjuk megszerezni az impozáns csomagot. Most pedig lássuk azt a beígért videót! ■

Operation Flashpoint: Red River
A legutóbbi Operation Flashpoint: Red River cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.