Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A majom

Augusztusban érkezik a hazai mozikba az új Majmok bolygója film.

2011.07.04. 09:57 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az egyik legnagyobb veszély, ami egy színészre leselkedik, a beskatulyázás, véli Andy Serkis, aki egyre nagyobb sztár, manapság szinte minden nagyköltségvetésű filmben szerepet kap... többnyire mégsem szólítják meg az utcán, az arca sem tűnik ismerősnek. Ő ugyanis az, aki mozgásával előjátszik a digitális szakembereknek: a Motion Capture technika segítségével játszhatta el Gollamot A Gyűrűk Ura-ban és King Kong-ot Peter Jackson filmjeiben Most újra egy emberszabású bőrébe bújt: ő alakítja Cézárt, A majmok bolygója – Lázadás (Rise of the Planet of the Apes, hazai bemutató: augusztus 18.) vezércsimpánzát, aki egy tudományos kísérlet során intelligenciára tesz szert, és az emberek ellen forduló majmok vezérévé válik.
– A színészet minden formája egyformán vonz – nyilatkozta nemrég a rendkívüli fizikai adottságokkal rendelkező színész. – A Motion Capture-munkát is nagyon élvezem. De amikor néhány éven belül másodszorra kértek fel majomnak, úgy éreztem: beskatulyáznak. És nem sokon múlt, hogy ne vállaljam el a szerepet, ám ezt valószínűleg nagyon megbántam volna.
Andy Serkis vonzódása a színészet e különleges ágához már hivatalos formát is öltött: Serkis létrehozta az Imaginarium Studiost, ahol nemcsak digitális trükkök és Motion Capture-felvételek elkészítését vállalják, de oktatják is azokat, akik többet szeretnének tudni az ultramodern komputertechnika és színészet kapcsolatáról. ■

hozzászólások (10)

Ghoost
Ghoost 2011.07.04. 15:01
Ez egy remake szerintem ez mindenkinek egyértelmű, csak így, hogy nem sok köze lesz az eredeti regényhez, háát nem tudom, lehet, hogy jó film lesz, de a szériához nem sok köze van jelenleg.
Am igen, volt 5 eredeti film, abból az 1-2 játszódik a majmok bolygóján, a 3-4-5 meg az akkori new yorkban talán, és végül is azok is előzményfilmek. Meg volt a 2001es remake, ami bukás lett akkoriban.
Slyder
Slyder 2011.07.04. 15:38
Ezek a majmok olyan okosak hogy az amerikai haderő is tehetetlen?
Gerry
Gerry 2011.07.04. 16:09
Most mit kell itt ertetlenkedni, ez a 300 majom, lenyomnak mindenkit, ok a majomszovet a femvazon :D

Meglehetosen farasztonak tunik a film egyebkent, Burton 2001-es Majmok Bolygoja ujrafogalmazasa meg elment, de ez...a 68-as eredeti egyebkent is uberelhetetlen.
LordMatteo
LordMatteo 2011.07.04. 19:57
Te komolyan nem láttad az első, igazi, egyetlen majmok bolygója filmet? :)
Gerry
Gerry 2011.07.04. 22:09
Az megcsak hagyjan, de hirdeti is :D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.